Minner på trykk

Den kulturelle spaserstokken i Salten inviterer til kunstverksted for alle over 60, mandag 24. november kl. 10.00-15.00 på Engan grendehus. Det kreves ingen forkunnskaper, og det er ingen kursavgift.

Engan grendehus

Engan grendehus. Foto: Ann Katrin Sætrevik.

Kulturtilbud for 60 pluss

Den kulturelle spaserstokken er en statlig tilskuddordning som er opprettet for å styrke det profesjonelle kulturtilbudet til folk over 60 år, på tilsvarende måte som Den kulturelle skolesekken fungerer for skoleelever.

I Salten er det kultursamarbeidet som produserer og organiserer turnéer og tilbud i forbindelse med spaserstokken.  Og dette handler ikke bare om konserter der seniorer er publikum, det handler også om egenaktivitet. Som nå, når kunstnerne Kurt Edvin Blix Hansen og Are Andreassen skal reise rundt med kurs i linotrykk.

Beskrive et minne eller en følelse

 På kurset skal man beskrive en stemning, et minne eller en følelse med linotrykk som uttrykksform.  Deltakeren skjærer selv et motiv og er med på selve trykkeprosessen.

Det er Ingen kursavgift, og deltakerne får kursmateriell og lunsj.  Det kreves ingen forkunnskaper.

Nærmere opplysninger og påmelding innen 14. november til kulturkontoret,
tlf. 75 68 53 33/97530437 eller på e-post til kultur@sorfold.kommune.no

F.v. Kurt Edvin Blix Hansen og Are Andreassen

Lærere/instruktører er kunstnerne Are Andreassen og Kurt Edvin Blix Hansen, som begge er etablerte grafikere fra henholdsvis Fleinvær og Beiarn.

De har tidligere kjørt lignende kurs for barn og voksne bl.a. i forbindelse med Jazzcamp Beiarn.

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015