Ny gavebutikk på Straumen

- Jeg har alltid hatt lyst til å drive butikk, sier Cecilie Heldahl Larsen. Nå har hun startet gavebutikken Black Diamond på Straumen.

Cecilie Heldahl Larsen i sin nye gavebutikk, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
Fikk blomst fra kommunen. Cecilie Heldahl Larsen blant smykker, lys og mye annet i sin nye butikk som åpnet 26. mars.
 
Vil lytte til kundene
Butikken holder til mellom Coopen og Vaffelhjørnet i Straumen sentrum, med samme inngang som frisørsalongen i samme bygg. Her finnes et rikholdig utvalg av gavegjenstander, lys, smykker og annet som kan pynte opp.
-         Etter hvert skal jeg også selge kaffe og te, og ellers vil jeg prøve å tilpasse vareutvalget til kundenes ønsker, sier Cecilie.
 
Aktiv småbarnsmor
Med to små barn skulle man tro at Cecilie hadde mer enn nok med å drive butikk. Men nei da. Hun har også et boligprosjekt på Kypros på gang. – Jeg føler meg privilegert som kan sette i gang med det jeg har lyst til, sier hun. Om kommunens rolle i etablererprosessen har hun bare positivt å si. – Jeg har fått mange råd og tips og føler at kommunen støtter opp om dette, sier 33-åringen som er fra Fauske, men nå er bosatt i Røsvik.
 
Sentrum fylles opp
På åpningsdagen var næringssjef Gerd Bente Jakobsen på plass med blomster og gratulasjoner. – Nybutikken er et friskt pust i et sentrum som nå er i ferd med å fylles opp med aktivitet og tilbud. Nå er det ikke mange tomme lokaler her, sier næringssjefen.
 
Butikken vil ha åpent på hverdager fra 10.00 til 16.00 og lørdager fra 10.00 til 15.00. – På torsdager blir det langåpent til kl. 19.00, sier Cecilie Heldahl Larsen.
Sist oppdatert den 09. september 2015