Ny IT-ansvarlig

Helge Nikolaisen er ansatt som ny IT-ansvarlig i Sørfold kommune og har startet i jobben. 57-åringen kommer opprinnelig fra Leirfjordgård i Sørfold, men bor nå i Valnesfjord.

Helge Nikolaisen

Variert praksis

 -  Etter 14 år i samme jobb hadde jeg behov for å prøve noe nytt, sier Nikolaisen (bildet).

Han kommer fra jobb hos IT-partner i Bodø, men har allsidig praksis innenfor IT-bransjen, både i offentlig og privat sektor. Blant annet har han vært ansatt hos fylkesmannen i Nordland og ved Høgskolen i Bodø, og før han tok høyskoleutdanning jobbet han også som industriarbeider.

I Sørfold har han ikke bodd siden han gikk ut av ungdomsskolen, men han har beholdt kontakten med sine røtter.  - Og i en såpass liten kommune treffer man ofte på folk man har gått på skolen sammen med, sier han.

Skal besøke arbeidsplassene
IT-ansvarlig har kontor på Rådhuset, men når ferien er over, skal han dra rundt til skoler, sykehjem og andre kommunale arbeidsplasser.

 Nikolaisen regner seg som en typisk generalist innenfor sin bransje, og ser bare lyst på å skulle hjelpe ansatte i datanød.  - Det er bare hyggelig og morsomt å kunne hjelpe.

Og forsikrer at han slett ikke holder på med data hele døgnet. Sørfolds nye IT-ansvarlig hører mye på musikk og er glad i å lese.

Dessuten driver han med katteoppdrett, nærmere bestemt av rasen Maine Coon. Denne rasen er verdens største tamkatt.

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015