Ny personalkonsulent

- I hodet mitt har jeg allerede begynt, sier Gunn Nohr (51) fra Saltstraumen. Hun er nylig ansatt som ny personalkonsulent i Sørfold kommune, og tiltrer i løpet av sommeren.

Gunn Nohr, foto privatVil flytte til Sørfold
- Jeg har lenge vært på utkikk etter jobb i Sørfold, fordi jeg har et hus i Røsvik som jeg på sikt ønsker å flytte til, forteller den nyansatte personalkonsulenten, som i dag er avdelingsleder i Bluegarden AS i Bodø.
 
Tidligere har Gunn Nohr (bildet) vært ansatt i Posten i mange år. Der har hun gått gradene fra diverse skrankestillinger til førstekonsulent, rådgiver omstilling m.m. De siste årene har hun vært teamleder og avdelingsleder ved Bluegardens kontor i Bodø, der hun har ansvaret for leveranser av personal, – lønns- og refusjonstjenester til kunder.
 
Bred erfaring
Med andre ord har hun bred praksis innenfor personalområdet som hun skal arbeide med i Sørfold, og hun  har også erfaring med saksbehandling i ansettelsessaker.
 
Stillingen som personalkonsulent innebærer sekretærfunksjon og saksbehandling for ansettelsesutvalget og arbeidsmiljøutvalget, og inneholder bred kontakt med kommunalt ansatte i alle virksomheter.
 
- Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Gunn Nohr, som regner med å tilbringe helger og ferier i Røsvik og etter hvert få fast adresse der.
 
Det var 15 søkere til den ledige stillingen.
Sist oppdatert den 09. september 2015