Nypremiere på Marg og bein

Med to nye sanger, revidert manus, nye aktører og flere unge både på og bak scenen blir det en fornyet utgave av kulturskolens store musikalsatsing 15. juni. Billett kan kjøpes her.

Noen av deltakerne i Marg og bein

Dette er noen av deltakerne i Marg og bein.

Ungdommer i bandet

«Marg og bein - kjærlighet over stokk og stein»  ble uroppført i Sørfoldhallen i 2012.

Nypremieren er lagt til Rådhussalen 15. juni.

Kulturskoleleder Ragnhild Hansen er prodsent for forestillingen. Hun forteller at 55 barn og unge medvirker som skuespillere, dansere, musikere, sceneassistenter og sminkører.

–  Som sist har vi vært så heldige å få de profesjonelle musikerne i MiNensemblet med som orkester.

Men bandet består denne gangen av nesten bare ungdommer, og sminketeamet har vi i stor grad hentet blant deltakerne på årets UKM, sier Ragnhild Hansen.

Ung Kultur møtes hele året

–  UKM sto tidligere for Ungdommens Kulturmønstring. Bokstavene er beholdt, men nå betyr de Ung Kultur Møtes, for å vise at dette er en helårlig satsing.

Arrangørapparat og band i Marg og Bein var med som arrangørteam under lokalmønstringen.

UKM og kulturskolen står i tannhjulstilling, sier Sveinar Aase, UKM-kontakt i Sørfold og musikalsk anvsarlig for Marg og bein.

Rockefår

Vi møter sauegutten Ovis. Sommeren i fjellet ser ut til å bli en av de bedre. Han spiller i band sammen med en gjeng villsauer, og de øver alt de kan til sommerens festivalhøydepunkt: ”Over stokk og stein”.

Det eneste de mangler er en vokalist. Alt ser lyst ut. Helt til Ovis møter Gula. Han blir forelsket for første gang i sitt liv, og forelskelsen er gjensidig.

Men familie og omgivelser er sterkt i mot denne forbindelsen. Gula er nemlig jervejente, og familien hennes mener at sauer skal spises, ikke kysses.

Vi følger Ovis og Gula gjennom mange utfordringer, alt virker håpløst. Er det virkelig mulig å ha en kjæreste som spiser slektningene dine?

Marg og bein – kjærlighet over stokk og stein

• Manus: Sissel Horndal og Maja Zakariassen
  • Regi: Maja Zakariassen
  • Sangtekster: John Kristian Karlsen
  • Melodier: John Kristian Karlsen og Sveinar Aase
  • Arrangement: Erlend Fagerthun
  • Koreografi: Anna Karolina Repnik
  • Scenografi: Kamilla Sajetz Mathisen
  • Produsent: Ragnhild Hansen
  • Inspisient: Ole-Anders Seines
  • Lyd: Andreas Kopland Berger
  • Lys: Kjell Kristian Vestermo
  • Kostymer: Nordre Sørfold Husflidslag og Anny Edvardsen.
  • Orkester: MiNensemblet, samt André Åsbakk (gitar), Julie Meisfjord (trommer), Helene Zahlsen (piano) og Reidar Waage (bass)
  • Kapellmester: Sveinar Aase
  • Jervejenta Gula: Hanna Edvardsen Thuv
  • Sauegutten Ovis: Adam Reiss
  • Onkel Jervmund: John Kristian Karlsen.

En spesiell takk til Odd Vestgård, Siso Vekst og Almar Alfheim for kulisser. Takk til alle forledre for lån av flinke barn og god oppfølging.

Onsdag 15. juni kl. 18.00 og 20.00

Rådhussalen, Straumen
Billettpris: Kr. 150/50.

KJØP BILLETT KL. 18.00

KJØP BILLETT KL. 20.00

Forhåndssalg også på servicekontoret, Rådhuset (betal med kort) og i døra fra kl. 17.00 og 19.00.

Forestillingen er en del av Kraftfestivalen i Sørfold 11.- 19. juni 2016

KJØP BILLETTER, HELE FESTIVALEN