Ledige plasser på malekurs

Mental Helse Sørfold skal arrangere malekurs med Brith May Kvitblik som instruktør. - Vi har fortsatt ledige plasser, og ny påmeldingsfrist er 26. april, sier studieleder Mariann Strømdal.

Innkjøpt. ”Kamp” av Kirsti Djupvik er et av bildene som ble laget på det forrige kurset med Brith May Kvitblik. Styret for Bakeriet har nå kjøpt det, slik at det kan henge på aktivitetshuset permanent.
 
 
Alle velkommen
-  Det er ingen krav til ferdigheter for å delta på kurset, forteller Mariann Strømdal, som er studieleder i Mental Helse Sørfold. 
 
- Målsettingen med kurset er hyggelig samvær, der vi samtidig utvikler det kreative i oss. Vi lærer ulike teknikker for å
uttrykke tanker og følelser vi har, forklarer hun.
 
Mangler to
Kurset ble først annonsert med påmeldingsfrist 12. april, men så langt har kun fire meldt seg på. - Dette betyr at vi mangler to for å sette i gang kurset, sier Mariann Strømdal. Med utsatt påmeldingsfrist og oppstart håper hun dette vil la seg gjøre.
 
Sted: Bakeriet på Straumen
Tid: Oppstart onsdag 28. april kl 1730
Datoer videre;  6/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6 og 9/6. 
Kursavgift;
Kr 400,- inkl materiell, for medlemmer av Mental helse
og kr 700,- for øvrige deltakere
 
Det tas sikte på en liten utstilling av bildene etter kursavslutningen.
 
Påmelding innen 26.04 til;
Mariann Strømdal, studieleder i Mental helse Sørfold.
eller pr telefon 404 75 346.
 
 
Også innkjøpt. Dette bildet har tittelen ”Kamp”, og er signert Jorid Bjørklund. Også dette er kjøpt inn av styret for aktivitetshuset Bakeriet og blir værende der.
Sist oppdatert den 09. september 2015