På turné i egen kommune

Med et variert program fra opera til country inviterer Sørfolds tre distriktsmusikere til konsert i Mørsvikbotn, Røsvik og Straumen 13.- 19. september. Tittel er Der storbåra bryt, her er oversikt over tid og sted.

Distriktsmusikerne i Sørfold

Sørfolds tre distriktsmusikere inviterer til fire konserter i Sørfold i september. F.v. Sveinar Aase, John Kristian Karlsen og Ole-Anders Seines.

Fire konserter

Turnéen starter i småbåthavna på Straumen, i samarbeid med Straumen båtforening.

I klubbhuset er det møsbrømlefsekafé hver onsdag kl. 16.00-19.00 til og med 20. september, og dette skjer onsdag 13. september, med konsertstart kl. 17.00.

Dagen etter står Røsvik for tur.  Der er det åpent på biblioteket hver torsdag, og om formiddagen kombineres dette med torsdagstreff i regi av Røsvik og omegn nærmiljøutvalg.

Med dette som ramme blir det konsert kl. 11.30.

Neste stopp på miniturnéen i egen kommune er Mørsvikbotn lørdag 16. september..

Konserten der er ledd i pubkveld på kaia, med Mørsvikbotn handel som arrangør og samarbeidpartner. Puben åpner kl. 19.30, og konsertstart er kl. 20.00.

Dette er et arrangement med skjenkebevilling og aldersgrense 18 år.

Tirsdag 19. september er det tirsdagstreff på aktivitetshuset Bakeriet på Straumen.

Eldres Venner selger kaffe og vafler fra kl. 10.00, og kl. 11.30 er det klart for konsert.

Velkommen til «Der storbåra bryt», konserter med distriktsmusikerne i Sørfold:

• John Kristian Karlsen, sang/gitar
  • Ole-Anders Seines, trompet/trommer
  • Sveinar Aase, piano

Tid og sted:

• Konsert med lefse: Onsdag 13. september kl. 17.00 i klubbhuset Straumen småbåthavn
  • Konsert med vafler, kaffe og åpent bibliotek: Torsdag 14. september kl. 11.30 på Røsvik samfunnshus
  • Konsert med bar: Lørdaag 16. september kl. 20.00 på kaia i Mørsvikbotn
  • Konsert med vafler og kaffe: Tirsdag 19. september kl. 11.30 på aktivitetshuset Bakeriet, Straumen.

Sist oppdatert den 20. september 2017