Fristen nærmer seg

Vi minner om påmeldingsfristen til årets UKM, som er 14. februar for arrangører og 1. mars for sceneinnslag og utstilling. Link til påmelding finner du her.

Hanna Thuv var prosjektleder for UKM i 2015

Hanna Thuv var prosjektleder for UKM 2015, og foretok den offisielle åpningen av kunstutstillingen.

Ungdom i alle ledd

I Sørfold er det en bevisst satsing på et mest mulig ungdomsstyrt UKM, med ungdom i alle roller, både på scenen og i alle ledd i arrangørapparatet.

Sveinar Aase er UKM-koordinator i Sørfold. Og han understreker at det er nettopp koordinator han er, han overlater mest mulig til de unge. Dette skal være ungdommens arena.

–  Det er også viktg å understreke at UKM ikke er en typisk konsert.  Musikk er selvsagt viktig og veldig bra, men UKM er så mye mer. Der kan man delta med alle kulturuttrykk, sier Aase.

Påmeldingen  foretas via internett:

Påmelding UKM 2016

Her er noen viktige datoer:

• 14. februar: Påmeldingsfrist for arrangører, gjelder  også kamerakurs
  • 1. mars: Påmeldingsfrist for kunst (utstilling) og sceneinnslag
  • Lokalmønstring i Sørfold: Lørdag 12. mars i Rådhussalen.

I 2015 var det deltakerrekord med over 70 påmeldte.  Skal vi gå for ny rekord i 2016?

Se også:

Kamerakurs for ungdom