Program for Kraftfestivalen i Sørfold

Velkommen til kulturfest. Her er program for årets Kraftfestival 11.- 19. juni, med 37 arrangementer, stor spennvidde og aktivitet i hele kommunen. Det starter med oppvarming 10. juni.

Alva Form

Den offisielle festivalåpningen er lagt til Alva Form i Mørsvik, og blir utendørs hvis været er bra.

Et utstillingsvindu for kulturkommunen

Åpningen skjer lørdag 11. juni.

Kvelden før starter det hele med oppvarming: Da er det klart for pubkonsert i kantinen på Rådhuset, med Jazzå og Eirin Edvardsen

–  Det er fortsatt noen detaljer som ikke er avklart, men i hovedtrekkene er programmet for årets Kraftfestival  i Sørfold nå på plass, sier festivalsjef Bente Braaten, som er overveldet over oppslutningen fra arrangører og medvirkende.

–  Kraftfestivalen skal være et utstillingsvindu for kulturkommunen Sørfold, der vi også er opptatt av samarbeid mellom profesjonelle og amatører, sier hun.

Her kan du se hele programmet:

Program for Kraftfestivalen 2016, 11.- 19. juni (pdf)

Eget programhefte med fyldig omtale og bilder kommer til samtlige husstander i Sørfold 1. juni.

Heftet vil i tillegg bli lagt ut flere steder på Fauske etc.

Sist oppdatert den 14. juni 2016