Deltar på rekrutteringsmesse

Sørfold kommune er på plass når 10. klassinger og elever på videregående samles på Fauske for å se og høre om utdanning og jobbmuligheter i egen region tirsdag 22. november. Kommunen kan by på både kulturinnslag, yrkesorientering og masse flotte bilder.

Ole-Anders Seines og sønnen lars Iver

FEIENDE ÅPNING. Distriktsmusiker Ole-Anders Seines og sønnen Lars Iver vil sørge for en pangåpning av Sørfold kommunes presentasjon i auditoriet på Fauske videregående skole tirsdag formiddag i forbindelse med rekrutteringsmessa 2011.

Bedrifter og kommuner
Det er Fauske videregående skole i samarbeid med Fauske Næringsforum som er ansvarlig  for denne messen, og en rekke bedrifter skal ha egen stand, blant annet Salten Kraftsamband, Apotek1, Forsvaret og Valnesfjord Helsesportssenter.

Både Fauske og Sørfold kommuner skal også ha stands, og Sørfold kommune samarbeider med Elkem og Kobbelv Vertshus i sitt opplegg.

Jobbmuligheter i kommunen
Omsorgssektoren trenger flere hender i framtida, og ingeniører er også en yrkesgruppe som er etterspurt. Sørfold kommune vil derfor ha med representanter for disse yrkene på messa, slik at de selv kan fortelle om både utdanning og innhold i jobben.

Kom hjem
Det er et mål for kommunen at ungdommen blir i Sørfold eller kommer tilbake etter endt utdanning, og det å informere om muligheter i egen kommune er derfor en viktig oppgave. Og her er det naturlig at kommunen og næringslivet samarbeider.

Sceneinnslag
I tillegg til betjente stands, kan ungdommene få med seg sceneinnslag og foredrag etc. i auditoriet, og her vil Sørfold kommune bidra med masse flotte fotos som går i loop, med kommentarer. I tillegg blir det kulturinnslag med trompet og trommer. Her kan vi love heftige og fengende rytmer!

Det blir et lignende opplegg på Saltdal videregående skole dagen etter.

Sist oppdatert den 09. september 2015