Suksess for Nordland Teater

Avisa Nordland gir terningkast fem til Nordland Teaters Timene med Rita og kaller det en ellevill komedie. Forestillingen kommer til Straumen førstkommende lørdag. Dette er viktig å merke seg, da datoen er endret etter at kulturkalenderen ble laget.

Ingvild Holthe Bygdnes og Reidar Sørensen

Sprudler som champagne

Timene med Rita fikk har fått varm mottakelse hos publikum og presse.

Timene med Rita var en fantastisk forestilling!! Med sin varme, humor og herlige fremtoning nøt jeg hvert sekund. Tusen takk - dette var full pott :-) :-) Birgitte Øverdal, publikummer.

Avisa Nordland gir femmer på terningen og skriver at forestillingen er en komisk dannelsesreise av virkelig klasse, som tar opp viktige tema som snobberi og rusmisbruk.

- Men framfor alt er forestillingen ustyrtelig morsom, heter det i artikkelen.

Helgeland Arbeiderblad gir også terningkast 5, og skriver at Reidar Sørensen og Ingvild Holthe Bygdnes åpnet ei champagneflaske av ei teaterforestilling og lot spruten stå. Avisa mener også dette er noe av det mest severdige Nordland Teater har laget på veldig lenge. På Mo har begge forestillinger solgt til fulllt hus, og den høye interessen har her resultert i ekstraforestilling 25. oktober. Men først skal fylket turneres.

Les hele anmeldelsen:

Artikkel i Helgeland Arbeiderblad (link)

Les mer om stykket:

Timene med Rita (link)

Se filmsnutt (link)

Bytter med Rognan

Sørfold var opprinnelig satt opp med besøk søndag 23. oktober, og Rognan dagen før. Men denne lørdagen spiller Rognankompaniet sin nye revy i Bodø, og mange fra Rognan skal dit. Derfor ble det et bytte. Klokkeslettet er også endret, og det riktige er:

Lørdag 22. oktober kl. 18.00.

Velkommen til en flott teateropplevelse !

Nordland Teater presenterer:

  • Timene med Rita, en komedie av Willy Russel
  • Rådhussalen, Straumen lørdag 22. oktober kl. 18.00.
  • Pause med salg av kaffe og kaker v/ Straumen skole – og ungdomskorps.
  • Billettpriser: Ordinær kr. 180, medlemmer av Den Norske Bokklubben kr. 150, scenekort kr. 120 og ungdom med kulturkort kr. 50.
  • Billettsalg i døra. Telefonbestilling: Kulturkontoret, tlf. 75 68 53 33.
Sist oppdatert den 09. september 2015