Søker leilighet til ny ergoterapeut

Ingunn Dalhaug (25) fra Mo er ansatt som ny ergoterapeut i Sørfold kommune, og starter 8. juni. –Men hun trenger et sted å bo, vet du om noe som er ledig? spør leder hjemmetjeneste Siv Helskog.

Inngang kontor ergoterapeut

Her i sokkeletasjen ved Sørfold eldresenter, ved siden av fysoterapien, har ergoterapeuten kontor.  Dette står klart til å ta i mot Ingunn Dalhaug når hun tiltrer, men hun trenger også et sted å bo.

Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig

Når kommunen kunngjør ledige stillinger, står det i utlysningsteksten at man er behjelpelig med å skaffe bolig.

–  Og det er vi, men med begrenset tilgang på kommunale boliger, må vi av og til finne løsninger på det private markedet, sier Siv Helskog. Hun er enhetsleder for hjemmetjenesten i Sørfold kommune.

–  Så med dette går vi ut og spør om noen vet om en ledig bolig til den nye ergoterapeuten. Hun er som nevnt 25 år, og har slekt både i Fauske og Sørfold, sier Helskog, som kan kontaktes på telefon 468 19 530 eller e-post siv.helskog@sorfold.kommune.no

–  Vi blir veldig glad for alle tips, sier Siv Helskog.

Sist oppdatert den 28. mai 2016