Til finalen i musikkonkurranse

Solmund Nystabakk fra Sørfold utgjør den ene halvdelen av ensemblet White Sparrow. Sammen med sangeren Debi Wong har han kvalifisert seg til finalen i en nordisk konkurranse i tidligmusikk.

Solund Nystabakk og Debi Wong

White Sparrow består av sangeren Debi Wong og Solmund Nystabakk på lutt. Fredag 27. juli kl. 21.00 kan du høre dem i Mørsvikbotn kirke. Foto: Privat.

Generalprøve i Mørsvikbotn
Konkurransen foregår i Oslo som en del av Oslo middelaldermusikkdager den siste helga i juli, nærmere bestemt søndag 29. juli.

White Sparrow er en av to finalister i konkurransen. Det andre ensemblet som er plukket ut er Kungligt Bra Musik fra Sverige.

Velkommen til stemningsfull konsert:

Fredag 27.7. kl. 21.00: Midnattskonsert i Mørsvikbotn kirke med Debi Wong og Solmund Nystabakk.

På programmet står sanger og luttmusikk fra 1500- og 1600-tallet av bl.a. Bartolomeo Tromboncino, John Dowland og Etienne Moulinié.

Debi Wong og Solmund Nystabakk startet i 2011 duoen White Sparrow, som spesialiserer seg på fremføring av vokalmusikk fra middelalderen fram til barokken.

Solmund Nystabakk (30) fra Engan er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og Sibelius-akademiet i Helsinki. Han arbeider nå som freelancemusiker på gitar og lutt.


Les mer om og lytt til:

Debi Wong
 

Sist oppdatert den 09. september 2015