Sommerjobb for ungdom

I år kan ungdom fra og med 10. klasse til og med 19 år få to ukers sommerjobb i Sørfold kommune. Søknadsfristen er 18. mai, og søknadsskjema finner du her.

Ungdom i sommerjobb 2011

Maling av bygg vil bli en viktig oppgave også for årets sommerjobbere. Disse to hadde sommerjobb i kommunen i fjor.

Utvider ordningen
Det var i forbindelse med budsjettbehandlingen i kommunestyret i desember i fjor at det ble vedtatt å inkludere ungdom til og med 19 år i årets kommunale sommerjobbordning.

Sørfold kommune har i mange år hatt en ordning der 10. klassinger kan få sommerjobb i to uker.

Avvhengig av størrelsen på ungdomskullene har det i tillegg vært mulig for 17-åringene å få jobb, slik det var i fjor.  Nå åpnes det som nevnt for at også de som har fylt 19 kan få sommerjobb.

To uker til hver
Hver ungdom kan få to ukers jobb. Arbeidet kan være renovering og maling av bygg, samt vedlikehold grøntanlegg. Med andre ord hovedsakelig utendørs arbeid.

Det forutsettes at ungdommene er hjemmehørende i kommunen, og at de ikke har takket ja til andre sommerjobber.

De som bor på hybel andre steder i forbindelse med videregående skole men fortsatt er hjemmehørende i Sørfold er selvsagt innenfor målgruppen og velkommen til å søke.

Blåloftet
Men ikke alle arbeidsplassene er utendørs. Blåloftet er også et aktuelt arbeidssted for ungdom i sommerjobb. Dette er Nordre Sørfold Husflidslags utsalg av lokalprodusert husflid, som ligger i 2. etasje på Kobbelv Vertshus. Laget har søkt om 2 ungdommer, og dette får de dersom det melder seg søkere.
 
Dette er en ypperlig jobb for de som er serviceinnstilt og utadvendt, og du møter nye mennesker hver dag. Mulighet til å snakke engelsk vil du også få.
 
Disse jobbene egner seg best for eldste ungdommene.
 

Søknadsfrist. 18. mai 2012.

Søknandsskjema (pdf).

Dette kan lagres og fylles ut på din PC, og sendes inn som vedlegg på e-post til post@sorfold.kommune.no. Det er ikke nødvendig med håndskrevet signatur der det står underskrift helt nederst på skjemaet.

Men du kan selvsagt også printe ut skjemaet og sende det med vanlig post til Sørfold kommune, personalkontoret, 8226 Straumen.

Det er også mulig å søke elektronisk via

jobbnorge (link).

 

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015