Sommerjobb også til 17-åringer

Er du 17 år og har ikke fått sommerjobb enda? Sørfold kommune åpner nå for at ungdom til og med 17 år kan søke om sommerjobb med søknadsfrist 22. mai.

Plen ved Rådhuset, foto Sørfold kommune/ Bente Braaten
Mange plener. Plenklipping er en av oppgavene for ungdom i sommerjobb. Denne plenen nedenfor Rådhuset er et av de mange kommunale grøntanleggene.
 
Mulighet for flere
Sørfold kommune har i mange år hatt en ordning der 10. klassinger kan få kommunal sommerjobb i 2 uker. Avhengig av hvor store ungdomskullene har vært, har det også vært mulighet for både yngre og eldre ungdommer å få seg jobb.
 
I år har invitasjonen i utgangspunktet gått til de som går ut av 10. klasse, men i møte 3. mai bestemte formannskapet at de som er til og med 17 år også bør få mulighet til å søke.
 
Det er mange bygg som trenger maling, plener skal klippes og det er diverse vedlikeholdsoppgaver som egner seg som sommerjobb for ungdom.
 
17-åringer søkes til Blåloftet
Blåloftet er også en aktuell arbeidsplass for ungdom i sommerjobb. Dette er Nordre Sørfold Husflidslags utsalg av lokalprodusert husflid, som ligger i 2. etasje på Kobbelv Vertshus. Laget har søkt om 2 ungdommer, og dette får de dersom det melder seg søkere. Dette er en ypperlig jobb for de som er serviceinnstilt og utadvendt, og du møter nye mennesker hver dag. Mulighet til å snakke engelsk vil du også få.
 
Loddtrekning
Dersom det melder seg flere søkere enn det er plass til, vil jobbene bli tildelt gjennom loddtrekning. Det er kun ungdom som er hjemmehørende i Sørfold som kan få jobb. De som bor på hybel andre steder i forbindelse med videregående skole og er hjemme i sommerferien er selvsagt innenfor målgruppen og velkommen til å søke.
 
Elektronisk søknad
Søknadsfristen er 22. mai 2011. Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til personalkonsulent Gunn Nohr, tlf. 95 92 56 22.
 
Søknad sendes elektronisk via jobbnorge (link)
 
NB! De som er i denne aldergruppen og som allerede har søkt, trenger ikke å sende inn ny søknad.
Sist oppdatert den 09. september 2015