Start Opp Salten

Delta på Start Opp Salten og realiser gründerdrømmen! Nytt etablererkurs starter i høst, og søknadsfrist er 15. oktober. Her kan du lese mer om opplegget

F.v. Unni Storhaug, Borghild Wingan, Hege Kristin Ruud og Ann Kristin Olafsen

Alle fire har gått på Start Opp Salten og alle driver egen virksomhet.  I august-nummeret av Næring i nord er det en flott reprtasje om de dyktige kvinnene på Strøksnes. F.v. Unni Storhaug, Borghild Wingan, Hege Kristin Ruud og Ann Kristin Olafsen.

Foto: Næring i nord/Michael Ulriksen.

Les om damene på Strøksnes og mye annet om næringslivet i Salten i:

Næring i Nord, august 2017

Personlig veiledning

Start Opp Salten er et samlingsbasert etablererkurs for alle som vil starte egen virksomhet i Salten. Kurset er utviklet av de lokale næringsutviklerne i fellesskap, og er gjennomført en rekke ganger.

 Les også:

Start opp Salten gir resultater

Start Opp Salten tar utgangspunkt i din egen forretningsidé, og målet er at deltakerne utvikler en komplett forretningsplan i løpet av programmet. Alle deltakerne får personlig veiledning av kurslederne og lokale veiledere, i tillegg til opplæring i plenum og mindre grupper.

Det legges opp til fire samlinger fra oktober 2017 til februar 2018, samt generalprøve og avslutning.

 Mer om opplegget:

Brosjyre Start Opp Salten

Søknadsfrist: 15 . oktober. Søknadsskjema finner du på

Start Opp Salten

Deltakere fra Sørfold bes kontakte næringssjef Gerd Bente Jakobsen for påmelding og nærmere informasjon. Hun kan treffes på e-post gbj@sorfold.kommune.no eller
tlf. 905 06 096.

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert den 15. oktober 2017