Student i Oslo til høsten?

Skal du studere i Oslo til høsten, men mangler et sted å bo? Sørfold kommune har tildelingsrett til en hybel ved Nordnorsk studenthjem, som ligger like ved Ullevål stadion.

Hybel ved nordnorsk studenthjem

Slik ser en av hyblene ved studenthjemmet ut.

Gunstig beliggenhet

Huset ligger ved Berg stasjon. Med Sognsvatnsbanen tar det 9 minutter ned til sentrum og 5 minutter den andre veien til endestasjonen Sognsvatn, som er innfallsport videre til flotte turområder i Nordmarka.

Nordnorsk student – og elevhjem består av 3 blokker med 147 utleieenheter i alt.

Mange nordnorske kommuner disponerer en hybel ved dette studenthjemmet, som kan søkes av studenter og lærlinger hjemmehørende i den respektive kommune.

Søknadsfristen er 11. juni

En av disse kommunene er Sørfold. Innen ordinær søknadsfrist har ingen fra Sørfold søkt på hybel der, derfor er det nå forlenget søknadsfrist og egen kunngjøringsrunde for å gjøre ungdom og foreldre i Sørfold oppmerksom på muligheten.

Søknad om hybel sendes via Sørfold kommunes postmottak, som sørger for å sende den videre til studenthjemmet. Merk kort søknadsfrist: 11. juni.

Søknad sendes på e-post til post@sorfold.kommune.no eller med vanlig post til Sørfold kommune, Rådhuset, 8226 Straumen.

Les mer om studenthjemmet på deres hjemmeside:

Nordnorsk student – og elevhjem