Sus av villmark i Mørsvkbotn

Den kjente naturfotografen Arne Nævra kommer til Mørsvik skole 19. september kl. 17.00, for å dele sine møter med rovdyr og villmark. På programmet står også Bjørnens kraft, og billett kan du kjøpe her.

Arne Nævra

Arne Nævra, blant annet kjent fra Ut i naturen, kommer til Sørfold 19. september.

Møter med rovdyr og villmark

19. september har du mulighet til å ta del i Arne Nævras mange natur- og dyreopplevelser gjennom og film og bilder på stort lerret, og høre han fortelle om sine høydepunkt i møte med rovdyr, villmark og stemninger i naturen.

Arne Nævra er en av Norges mest profilerte naturfotografer og filmprodusenter,  kjent bl.a. fra «Ut i naturen» og «Norske naturperler» på NRK.

Han er også en av de få i Norden som har vært engasjert av BBC til deres prestisjefylte naturserier.

Bjørnens kraft

På programmet er også «Bjørnens kraft», der Eirin Edvardsen forteller om mytiske forestillinger om bjørn, lokal tradisjon om bjørnejakt (bl.a. Jo i Makkmatn) og sagn om bjørn fra Sørfold og omegn. Fortellingene blir supplert av bilder underveis.

Framføring: Eirin Edvardsen. Manus/bilder: Sissel Horndal.

I pausen blir det mat:

• Hjemmelaget fiskesuppe med laks og kveite.
  • Tilbehør: Focacchia med lokale smaker/loff/rundstykker.
  • I tillegg vil det bli servert litt snitter, samt  kaffe og kaker.

De som har vært innom  Kobbskarhytta  har kanskje smakt  den gode fiskesuppen før?

• Pris: kr. 200,-
  • Mat: kr. 100,-

Program for kvelden:

• kl. 17.00-17.30: Bjørnens kraft med Eirin Edvardsen
  • kl. 17-30-18.30: Arne Nævra, film og kåseri om sterke nærmøter med ville dyr
  • kl. 18.30-19.30: Mat/Pause
  • kl. 19.30-20.30: Arne Nævra, om jakten på det gode motivet, det gode lyset og det og ta et godt bilde.

Velkommen til villmarkskveld på Mørsvik skole lørdag 19. september kl.17.00.

Forhåndssalg av billetter: Servicekontoret, Rådhuset (betal med kort) og her:

KJØP BILLETT

(vi selger billett med og uten mat).

NB! det er nå utsolgt.

Arrangementet er støttet av Sørfold kommune i forbindelse med Friluftslivets år.

Arrangør: Fjord i nord foto