Tidenes største UKM i Sørfold

71 deltakere, 20 flotte sceneinnslag, ungdom i alle roller i arrangørapparatet og en kreativ utstilling. Ungdommens Kulturmønstring 2015 viser at det gror godt i kulturkommunen.

F.v. Solveig B Larsen, Susann Dahlskjær og husbandet

10-åringene f.v. Solveig B. Larsen og Susann Dahlskjær  framførte 50-talls-hiten My boy Lollipop.

Sammen med dem ser vi husbandet: Helene Zahlsen ved pianoet, Elias Bjørknes på gitar og André Åsbakk bak trommene.  Håvar  Hollum på bass var også med i husbandet, som var en nyskapning av året.

Stor på kultur

Vi har sagt det før, men gjentar det gjerne: Sørfold er riktignok en liten kommune i folketall, men kulturkommunen er stor.  Og forestillingen 14. mars  levner ingen tvil om at ungdomskulturen står sterkt.

Hanna Thuv

Leder for UKM Sørfold  2015 Hanna Thuv foretok den offisielle åpningen av kunstutstillingen i vestibylen.  Hun ønsket også velkommen fra scenen da forestillingen startet.

De to dyktige konferansierene Tora Jakobsen og Tormod Mørsvik loset publikum gjennom forestillingen i to avdelinger.

I pausen kunne publikum gjøre seg kjent med utstillingen, og de unge kunstnerne sto ved siden av sine kunstverk og svarte på spørsmål.

Retrostol

Denne retrostolen var en del av utstillingen.

Nedre aldersgrense for å gå videre til fylkesmønstringen i Bodø er 13 år.

Disse går videre:

Juryen har bestemt at følgende innslag skal delta på fylkesmønstringen i Stormen konserthus i Bodø 17 - 19. april:

Kunst:

• Gvendolin Kugappi - Melting Reindeer
  • Ingrid Bakken: Penal
  • Mina Thuv: Dyster

Scene:

• André Åsbakk: The boy with the bubble gun
  • Unitorsk: Aeroplane
  • Hanna Thuv: Take me to church
  • Ingvild Pedersen: Love me harder

Arrangør:

• Frid Marie Engan: nettredaksjon
  • Joakim Hansen: nettredaksjon
  • Jørn Aksel Løkås-Johnsen: sceneteknikk (lys)
  • Maria Myran: arrangør (inspisient)
  • Camilla-Emilie Hansen: arrangør (utstilling, publikumsvert, sekretariat)
  • Tora Jakobsen: konferansier

Gratulerer og lykke til. Tusen takk for innsatsen!

Takk til alle medvirkende, deltakere og arrangører, publikum, og ikke minst vil UKM Sørfold og Kultur i Sørfold takke våre sponsorer og støttespillere:

• Omya Hustadmarmor
  • Sørfold Kraftlag