Treningstimer er fordelt

Styret for Sørfoldhallen har fordelt treningstimer i hall, basseng og treningsrom. Aktiviteten er stor, og blant brukerne finner vi nykommeren Sørfold Bueskytterklubb, som er under stiftelse.

Bueskyting

Bueskyting er et nytt tilbud i Sørfold, med en klubb under stiftelse. Dette bildet er fra bueskyting i en annen sammenheng, nærmere bestemt under Basecamp Salten i 2011.

Klubb under stiftelse

Idrettsleder Steinar Strand forteller at Sørfold Bueskytterklubb har søkt om opptak i Norges Idrettsforbund, og er helt nystartet.

–  Før de kan starte treningen i hallen må det settes opp noen fysiske sikringstiltak, sier Strand.

Trial, innebandy og fotball

Ellers inneholder oppsettet en rekke aktiviteter og leietakere, som fotball, innebandy, trial, helsesport, volleyball og innendørstrening for ski.

Tilfeldige timer etter avtale

Idrettsleder Steinar Strand opplyser at ledige timer kan benyttes til tilfeldig aktivitet, men dette må skje etter avtale med ham. Han presiserer også at lag som ikke kommer til å bruke tildelte timer må gi beskjed til ham, og dette gjelder både for kortere og lengre perioder.

Steinar Strand kan treffes på tlf. 75 68 53 34/476 34 955 eller e-post: steinar.strand@sorfold.kommune.no

Han ønsker alle en flott aktivitetsperiode, og er glad for at interessen for å bruke hall, treningsrom og basseng er så stor.

Her er en oversikt over timefordelingen i Sørfoldhallen, både selve hallen, basseng og treningsrom, samtlige dokumenter i pdf:

Timer i Sørfoldhallen høst 2013/vår 2014

Bruk av bassenget høst 2013/vår 2014

Bruk av treningsrom høst 2013/vår 2014

 

Sist oppdatert den 09. september 2015