Tur til Rock Mot Rus

Kulturkontoret og ungdomsklubbene i Sørfold arrangerer busstur til Andøya 19.- 20. mars, for ungdom 8. klasse – 18 år. Rock Mot Rus er landets største og eldste ungdomsfestival.

Morgan Sulele

Morgan Sulele er en av artistene som spiller på årets Rock Mot Rus.

Rusfri ungdomsfestival

Rock Mot Rus arrangeres i år for 34. gang, og den er hvert år lagt til palmehelga.

Festivalen ytterst i havgapet på Andøya er et ungdomskulturelt fyrtårn.   At festivalen er rusfri gjør den også til en av svært, svært få som er tilgjengelig for ungdom under 18 år.

Nedre aldersgrense for å bli med på turen er 8. klasse, og tilbudet gjelder Sørfoldungdom opp til 18 år.

Plass til 15 ungdommer

Vi har 15 plasser, og reiseledere er Emilie Aspaas, klubbleder Straumen ungdomsklubb samt Mary Engan, klubbleder Kjeller`n ungdomsklubb og sjåfør på turen.

Kommunens minibuss kjører fra Straumen tidlig lørdag morgen 19. mars, og til Elvkroken, der passasjerene går over i minibussen til Mary Engan, som tar alle med videre helt fram til Andenes.

Retur natt til søndag, konserten er slutt kl. 01.00. (Det blir altså ikke overnatting, men vi anbefaler deltakerne å ta med et pledd, slik at de som er trøtte kan  få seg litt søvn under hjemturen).

De som spiller lørdag kveld er Awesomnia, Sara og Arash, Carnival Kids, Ohmwork,  Morgan  Sulele og El Caco.

Ingen egenandel

NB! Ungdomsklubbene sponser sine respektive ungdommer med inngangsbillett (kr. 450).   Kulturkontoret dekker reiseutgftene, og søker om støtte til disse gjenom Ung i Nordland.

For ungdommer med kulturkort fra Nordland er det kr 50 i avslag på inngangsbilletten.

Det koster ingenting å skaffe seg kulturkort, så dette anbefaler vi ungdom 13- 19 år å gjøre uansett. Kulturkort bestilles enkelt på nettet:

Bestill kulturkort

Påmeldingsfrist er 10. mars

Frist for å melde seg på turen til Rock Mot Rus er 10. mars, og påmelding foretas av foresatte på skjemaet under her. Hvis det blir flere påmeldte enn det er plasser til, foretas loddtrekning.

Lurer du på noe?  Ring kulturkontoret på tlf. 75 68 53 33/975 30437 eller send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no

Påmelding tur til Rock Mot Rus 19.- 20. mars 2016:

Sist oppdatert den 11. mars 2016