Vellykket start

Emil (snart 6) stilte med selvbakte serinakaker til bålkosen da 16 tobente og 5 firbente trosset vinden og gikk til Harlifjell 26. januar. Nyheten månedens turboktur fikk en flott start.

Emil hadde bakt kaker

FLINK BAKER. Emil Megård Larsen (snart 6 år) hadde med seg serinakaker som han hadde bakt selv. Ved siden av sitter mamma Ann Kristin.

Trivelig tur

Turen til Harlifjell torsdag 26. januar var den første i det som skal bli en fast månedlig foreteelse - forutsatt at det melder seg arrangør til hver måned.

Folkehelsekoordinator Steinar Strand var selv med på debut-turen, og han kan melde om koselig stemning og meget bra oppslutning, særlig når man tar været i betraktning. - Det var kjempestemning og til og med tilløp til sang, sier han.

Arrangør var trimgruppa til IL Siso og Mental Helse Sørfold.

Vinner av turbok ble Emilie Sandell Hansen, og Eli Vatnan Kristiansen ble den heldige vinner av en refleksvest. Vi gratulerer!

Bålkos under Harlifjell

BÅLKOS UNDER HARLIFJELL. Deltakerne koste seg ved bålet og fant en plass i ly av den kalde vinden.

40 turer
I turboka for Steigen, Hamarøy og Sørfold beskrives 40 flotte turer i Sørfold. Noen av disse er lange og krevende, og egner seg ikke så godt for alle. Men mange av turene er lagt til bo-nære områder og er relativt lettgåtte.

Med den nye tradisjonen Månedens turboktur får man i tillegg til flotte turopplevelser markedsført boka, og på hver tur trekkes ei turbok som gevinst blant deltakerne.

Mørketidstur
Februarturen går i Mørsvik-området. Mandag 13. februar kl. 18.00 er det IL Leirgutten som overtar stafettpinnen. Da er det oppmøte på parkeringsplassen ved Mørsvik oppveksenter, og mørketidstur til Kollen.

Utsikt på tur mot Kollen, Mørsvik

OPPTUR. Utsikt på tur opp mot Kollen en sommerdag. Foto: Kjell Fredriksen.

Arrangører søkes

Juni-turen vil bli lagt til Kraftfestivalen (11. juni), og da skal Sørfold Helseportslag arrangere tur til Kvanngrøva ved Djupvik. Siden det er festival, blir det også musikkinnslag på kjøpet.

Videre program for månedens turboktur er ikke fastlagt. Nå venter Steinar Strand på at interesserte arrangører skal melde seg. Og tro ikke at det er bare idrettslag som er aktuelle. Det kan like gjerne være alt fra sanitetsforeninger til politiske partier som arrangerer månedens turboktur.

Sende en e-post til steinar.strand@sorfold.kommune.no eller ring
75 68 53 34/476 34955 hvis din forening ønsker å bli med på dette.

Sist oppdatert den 09. september 2015