Flott innsats for TV-aksjonen

Røsvik skole og Straumen skole har hatt aksjonskveld, og både Mørsvik oppvekstsenter og Leirfjorden skole har hatt kafé med godt salg. Overalt meldes det om flott resultat og masse penger til TV-aksjonen.

Fra aksjonskveld i Røsvik 20. oktober

Røsvik skole hadde aksjonskveld 20. oktober med sceneinnslag, kafé og salg av diverse elevprodukter. Her ser vi noen av de flinke elevene. Foto: Frank Wold.

Tidenes beste
Med 15.300 kroner til TV-aksjonen kan Røsvik skole melde om tidenes beste resultat. Summen gir et gjennomsnitt på hele 300 kroner pr. elev!

Se flere bilder fra aksjonskvelden i Røsvik på Røsvik skoles hjemmeside:

Røsvik skoles aksjonskveld (link)

10.000 mere enn i fjor
Straumen skole v/ 1.- 4. klasse  hadde også aksjonskveld 20. oktober, og denne var lagt til Rådhuset. Elevene hadde auksjon, åresalg, kafé og salg av elevprodukter, og det kom  inn hele 21.490 kroner til TV-aksjonen.

Sørfold Kraftlag som sponsor
1.- 4. klasse ved Straumen skole har også løpt for TV-aksjonen. Elevene løp runder rundt skolen, og Sørfold Kraftlag sponset dem med 10 kr. pr. runde. Til sammen løp elevene 806 runder, som innbrakte 8.060 kroner til TV-aksjonen.

Fra skolen meldes det at noen små føtter løp hele 11 kilometer!

Kobbelv Vertshus
En annen bedrift som stiller opp for TV-aksjonen er Kobbelv Vertshus. De gir 5.000 kroner.

Ansatte på Rådhuset
På Rådhuset er det velferdslotteri hver fredag. 21. oktober kom det inn 1.007 kroner, og alt går til TV- aksjonen.

Kafé i barnehagen

Straumen Barnehage hadde kafé og loddsalg mandag 17. oktober. De solgte også ting som barna hadde laget. Til sammen kom det inn 7.134 kroner til TV-aksjonen.

Kunst og håndverk

Ved Leirfjorden skole har ungdomsskoleelevene  brukt timene i kunst og håndverk i høst til å produsere tombolagjenstander. Fredag 21. oktober var det kafé på skolen, med salg av godsaker som barneskolen hadde bakt, og ungdomstrinnet hadde tombola. Kaféen innbrakte 7.722 kroner til TV-aksjonen.

Elevene i ungdomsskolen skal også være bøssebærere på selve innsamlingsdagen.

Kafé med sang

Mørsvik oppvekstsenter hadde også kafé fredag formiddag, og der kom det inn 4.125 kroner. Rektor Arne-Harry Nilsen melder om godt oppmøte, og salg av kaffe, kaker, saft, boller og såpe. Det var også loddsalg.

Elevene ved Mørsvik oppvekstsenter synger for TV-aksjonen

Elevene bidro også med sang, og ved pianoet sitter rektor Arne-Harry Nilsen.

Sarlote Pupolina solgte egne produkter og samlet inn 400 kroner.

Flott innsats i hele kommunen!

Mental Helse

Også Mental Helse Sørfold ønsker å støtte TV- aksjonen. Lørdag 22. oktober kl. 13.00 blir det marsj, der man går for åpenhet og et samfunn uten mineskader. Start fra Vaffelhjørnet. Samme sted er det også salg av vafler, loddsalg, konkurranser og andre aktiviteter samme dag fra kl. 11.00 til 15.00, både inne og ute. Alle inntekter går til TV-aksjonen.

- Hjelp oss å støtte en viktig oppgave som Norsk Folkehjelp utfører i mange deler av verden, lyder oppfordringen fra Mental Helse Sørfold.

16.000 kroner fra formannskapet

Sørfold formannskap hadde møte 11. oktober, og bevilget 16.000 kroner til TV-aksjonen.

Send oss melding

Hva skjer ellers i forbindelse med årets TV-aksjon, og hvor mye penger har det kommet inn? Vi oppdaterer denne artikkelen fortløpende etter hvert som meldingene kommer inn.

Send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no. Hver gang en nyhet oppdateres, vises den også på kommunens facebook.

Vi tar også med glede i mot bilder.

Rydder for livet

Vi rydder for livet.Dette er motto for Norsk Folkehjelps arbeid med å fjerne miner og klasebomber, og det er til dette viktige arbeidet pengene dine går når du putter dem i innsamlingsbøssene eller kjøper produkter til inntekt for TV-aksjonen.

Så ta godt i mot bøssebærerne som kommer søndag 23. oktober, og støtt opp om alle de flotte aktivitetene og arrangementene rundt om i kommunen.

Les mer om årets TV-aksjon:

Bli med (link)

Sist oppdatert den 09. september 2015