To innslag går videre

Sørfolds ungdommer gjorde en flott innsats under fylkesmønstringa av Ungdommens Kulturmønstring i Bodø 11.- 13. mars. Isabel Berg på piano og filmen Power of time går videre til landsmønstringen.

Isabel Berg, foto Sørfold kommune/ Espen Olsen

PIANISTEN. Isabel Berg (16) framførte stykket Passion så overbevisende at hun skaffet seg billett til landsmønstringen av UKM 2011. Dette bildet er tatt på Sørfolds lokalmøsntring i Rådhussalen.

Det blomstrer og gror

Som flere har konstatert før oss: Det gror godt i kulturkommunen. Både i og utenfor kulturskolen er det mange flinke barn og ungdommer som synger, spiller, danser, tegner, fotograferer og lager film.

Ungdommens Kulturmønstring er et utstillingsvindu for all denne kreativiteten. Der får de unge vist seg fram, og får den oppmerksomheten de fortjener.

Sørfold stilte med fire sceneinnsalg og tre kunstverk på fylkesmønstringen i Bodø, som gikk av stabelen 11.- 13. mars.

De som går videre til landsmønstringen er:

  • Isabel Berg, piano: Passion

NB! Last ned liveopptak med Isabel fra YouTube (link)

 

  • Filmen Power of time, med Samuel Schei Medrano (regissør) og Dag Aksel Rønnebu (skuespiller). I filmen medvirker også Magnus Løkkås Ulriksen som skuespiller og Martine Moen bak kameraet.

 

Sørfold kommune gratulerer, og ønsker lykke til videre.

NB! Hvis noen har link til filmen eller bilde av de som har laget den, tar vi gjerne i mot det på E-post: kultur@sorfold.kommune.no

Sist oppdatert den 09. september 2015