UKM-party og innvielsesfest

Etter UKM-forestillingen lørdag 8. mars blir det nachspiel og innvielse av nye ungdomslokaler i Straumen sentrum. Arrangementet er for ungdom fra 7. klasse til 18 år, med buss hjem til Røsvik og nordsida kl. 24.00.

F.v. Vilde Sofie Nohr, Stian Fredheim og Maiken Andorsen

F.v. Vilde Sofie Nohr, Stian Fredheim og Maiken Andorsen er med i ungdomsrådet og arrangørgruppa for Ungdommens Kulturmønstring.  Her står de ved inngangen til de nye ungdomslokalene i utleiebygget på Straumen.

Først på Rådhuset

Lørdag 8. mars er det UKM-forestilling i Rådhussalen kl. 18.00. I skrivende stund er det registrert 69 påmeldinger. Det blir musikk, dans, film og utstilling. Alt ligger an til en stor og flott mønstring av ungdomskultur.

Forhåndssalg av billetter: På servicekontoret, Rådhuset og her:

KJØP BILLETT

Billettpris: Kr. 80 for voksne fra og med 20 år, kr. 40 for alle under 20 år.

Etter forestillingen, ca. kl. 20.00, er ungdom fra 7. klasse til 18 år velkommen til kombinert UKM-party og innvielse av nye lokaler. Dette foregår i Straumen sentrum.

Mat på Bakeriet

Det er gratis inngang på innvielsesfesten, som selvsagt er rusfri, og det selges mat. Matserveringen vil foregå på Bakeriet, noen skritt over plassen.

Resten av kvelden er viet de nye ungdomslokalene, og her kan det bli både underholdningsinnslag og taler.

Buss hjem

Siden de aller fleste ungdommene vil være til stede på UKM, som deltakere eller som publikum, regner vi med at alle har skyss til Straumen.

Men vi tilbyr buss hjem når arrangementet er slutt, ca. kl. 24.00.

Kommunens minibuss kjører til Røsvik. Påmelding buss Røsvik: Eli Albertsen, tlf. 410 47 604.

Til nordsida er det Mary Engan som kjører, og påmelding skjer direkte til henne, på tlf. 905 96 262.

Velkommen!

 

Sist oppdatert den 09. september 2015