Ungdomsklubber

Sørfold kommune driver ungdomsklubbtilbud på tre steder i kommunen: Straumen, Røsvik og Elvkroken. I Røsvik og på Straumen er det også juniorklubb.

Juniorklubb på Bakeriet

Juniorklubb på aktivitetshuset Bakeriet.

Ungdomsklubbene tilbyr aktiviteter som bordtennis, airhockey, flipper og playstation m.m. Man kan også høre på musikk, danse, spise pizza og snacks og surfe på interrnett. Tilbudet er beregnet på ungdom fra og med 7. klasse til og med 18 år.

Av og til arrangeres det storklubb, der ungdom fra hele kommunen kan møtes.

Straumen Ungdomsklubb holder til i aktivitetshuset Bakeriet  i Straumen sentrum og har åpent hver onsdag  kl. 19.00-22.00. Klubbleder er Emilie Aspaas. Av og til er det også konsert eller andre arrangementer på fredag.
Det er juniorklubb i samme lokaler, også på onsdager, og denne har åpent kl. 18.00-20.00. Emilie er klubbleder også for denne, og får god hjelp av styret i ungdomsklubben.
 
Kjeller`n ungdomsklubb er for hele Nordsida og holder til i kaféen i butikken, Elvkroken Mandag (annenhver) er klubbdag, og Mary Engan er klubbleder.
 
Ungdomsklubben i Røsvik holder til på Røsvik skole, og det er klubbkveld annenhver onsdag. For juniorer er det også klubb annhver onsdag. Klubbleder er Eli Albertsen.
 
Ungdomsklubbene følger skoleåret, men på Straumen er det åpent også i vinterferien.
 
Ønsker du nærmere opplysninger?
Kontakt kulturkontoret på tlf. 75 68 53 33 eller send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no.
 
Sist oppdatert den 14. oktober 2015