Ungdomsklubber

Sørfold kommune driver ungdomsklubbtilbud på tre steder i kommunen: Straumen, Røsvik og Mørsvik. I Røsvik og på Straumen er det også juniorklubb.

Juniorklubb på Bakeriet

Juniorklubb på aktivitetshuset Bakeriet.

Ungdomsklubbene tilbyr aktiviteter som bordtennis, airhockey, flipper og playstation m.m. Man kan også høre på musikk, danse, spise pizza og snacks og surfe på interrnett. Tilbudet er beregnet på ungdom fra og med 7. klasse til og med 18 år.

Straumen Ungdomsklubb holder til i aktivitetshuset Bakeriet  i Straumen sentrum og har åpent annenhver onsdag  kl. 20.00-22.00. Klubbleder er Emilie Aspaas. Av og til er det også konsert eller andre arrangementer på fredag.
Det er juniorklubb i samme lokaler, på de samme onsdagene, og denne har åpent kl. 18.00-20.00. Emilie er klubbleder også for denne, og får god hjelp av styret i ungdomsklubben.
 
Annenhver onsdag, når det ikke er junior/ungdomsklubb, er det aktivitetskveld på biblioteket, Straumen.
 
Kjeller`n ungdomsklubb er for hele Nordsida og holder til på Mørsvik skole. Det er klubb annenhver uke, klubbdag alternerer mellom mandag og fredag, og Mary Engan er klubbleder.
 
Ungdomsklubben i Røsvik holder til på Røsvik skole, og det er klubbkveld annenhver onsdag. For juniorer er det også klubb de samme onsdagene. Klubbleder er Emilie Aspaas.
 
Ungdomsklubbene følger skoleåret, men på Straumen er det åpent også i vinterferien.
 
Ønsker du nærmere opplysninger?
Kontakt kulturkontoret på tlf. 75 68 53 33 eller send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no.
 
Sist oppdatert den 13. september 2017