Utlån av kanoer og båter

I hele sommer kan du låne kanoer i Røyrvatnet og Valvatnet, og båter i Valvatnet. Og det er helt gratis.

Kanoer ved Valvatnet

Dette er Sørfold kommunes utlånskanoer ved Valvatnet. Tilbudet er et samarbeid mellom Fauske og Sørfold kommuner.

Nøkler fås på servicetorgene.

I sommer kan du låne:

• 2 kanoer og 2 båter i Valvatnet
  • 2 kanoer i Røyrvatnet.

Helt gratis!

Nøkler/info på servicetorget i Fauske og Sørfold kommuner.

Sørfold kommune, tlf. 75 68 50 00  - Fauske kommune tlf. 75 60 40 00.

Fiskekort for fiske med stang/handsnøre:
Valvatnet/Kvitblikvatnet: www.inatur.no

og Intersport og Jaktdepotet, Fauske.
Røyrvatn, statlig grunn: www.inatur.no

For fiske på statlig grunn med stang/handsnøre kan du også få fiskekort ved å sende kodeord Inatur på sms til 2470.

Personer under 16 år fisker gratis med stang/handsnøre i Kvitblikvatnet. Personer under 20 år og over 67 år fisker gratis med stang/handsnøre i Røyrvatnet.

Ved Røyrvatnet kan du også leie naust m/ rom for overnatting og båt av Fauske & Sørfold JFF, tlf. 907 36907.

Utlånsordningen er et samarbeid mellom Fauske og Sørfold kommuner.

I kano på Røyrvatn

Dette er fra en aktivitetsleir ved Røyrvatn i regi av kulturkontoret, sannsynligvis på 1990-tallet. Kanskje det er noen som kjenner igjen guttene på bildet?