- Karolina er et funn

Rektor Mikal Arntzen ved Leirfjorden skole kan melde at alt er i rute til den store musikalkvelden 29. februar. - Takket være god hjelp. Og danseinstruktøren Karolina Repnik er et funn, sier Arntzen.

Danseøvelse på Leirfjorden skole med Karolina repnik  Foto Sveinar Aase

Elevene ved Mørsvik og Leirfjorden skoler øver for fullt i disse dager. Og de er godt forspent med profesjonelle instruktører: - Distriktsmusikerne Sveinar Aase og John Kristian Karlsen hjelper oss med sang- og musikkinnslagene, og regionens sceneinstruktør Tor-Ove Karlsen tar seg av regi og teaterinstruksjon, forteller rektoren. - Og når det gjelder danseinnslagene får vi ypperlig bistand av Karolina Repnik (i forgrunnnen på bildet). Hun er kjempeflink med elevene og er rett og slett et funn, sier Mikal Arntzen. Karolina er fra Polen og er profesjonell danseinstruktør. Hun bor på Straumen, og kom til Sørfold sammen med sin mann Piotr Repnik, som ble ansatt som organist i Sørfold i august i fjor. 

-  Hvordan er forestillingen lagt opp? Setter dere opp en hel musikal eller er dette en konsert?

-  Vi får oppleve smakebiter fra utvalgte musikaler, og får en tur i tidsmaskinen. Vi går tilbake til hippietida, og beveger oss fram til vår tid med musikk, dans og teater. Og alle elevene ved begge skolene deltar, enten på scenen eller som scenearbeidere med lyd og lys.  Det øves intenst og ivrig flere dager i uka akkurat nå, forteller Mikal Arntzen.

Dato for forestillingen er fredag 29. februar, på selveste skuddårsdagen. Stedet er Leirfjorden skole, og det hele starter kl. 18.00. Gratis inngang.

Sist oppdatert den 09. september 2015