- Målet er eget damelag

Det er stor aktivitet i Sørfoldhallen, og IL Siso har innebandytrening med god oppslutning. - Fra onsdag 24. september starter vi opp med egen trening for ungdom og damer, og målet er eget damelag, sier Glenn Paulsen, innebandyleder i IL Siso.

Innebandy Foto Glenn Paulsen
Pr. idag er det 15 ungdommer som trener innebandy i Sørfoldhallen. 6 spillere er til enhver tid på banen, men det er innbytte hvert minutt. Foto: Glenn Paulsen.
 
-  Tilbudet er åpent for alle fra 5. klasse og oppover. Allerede fra 15 år kan man delta på herrelaget, sier Glenn Paulsen.
 
Onsdag 24. september starter egen trening for ungdom/damer, og den vil også foregå hver søndag. Herretreningen er lagt til tirsdager og søndager.
-  Vi har med andre ord to grupper i drift fra uke 39, og målet er eget damelag som kan delta i serien fra neste år, sier han.
 
Trenger flere keepere
-  Foreløpig har vi bare én keeper. Med polstret drakt kan det lett bli 40 grader inni denne, og da sier det seg at det kan bli slitsomt.
 
Glenn Paulsen er selv med som trener, og han har med seg to fra Hamarøy til å hjelpe til med dette.
 
Alle fra 5. klasse og oppover (også voksne) som ønsker å bli med på innebandytreningen er velkommen. 
-  Det er bare å møte opp, sier Glenn Paulsen.
 
 
Det som er oppført som Siso IB er innebandy. Nærmere opplysninger om tidspunkt og opplegg kan fås ved å kontakte Glenn Paulsen i tlf. 909 26167.
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015