BegeistRing til ja-menneske

- Det er viktig å vise at man setter pris på medarbeiderne i en organisasjon, sier Tarjei Skare, avdelingsleder ved Sørfold Eldresenter. Ruth Hjelvik, renholder og pleiemedhjelper, får den første begeistRingen.

 
Ansatte ved Sørfold Eldresenter Foto T Skare, Sørfold kommune
 
Her er noen av de ansatte ved Sørfold Eldresenter samlet for å overraske Ruth Hjelvik, som skal få den første begeistRingen. Foto: Tarjei Skare.
 
Ideen og initiativet til dette stammer fra Lucky Næroset i Ringsaker, som er berømt for sine fantasifulle og humørfylte påfunn.
 
BegeistRingen gis til en person som evner å skape glede, glød og begeistring i sin omverden. En begeistRingbærer kan lettere tåle motgang og holde det gående.
 
Organisasjonsbygging
- Dette handler om å bygge en organisasjon. Det er mange dyktige og hyggelige folk som jobber hos oss, og ved å dele ut en slik pris til en, ønsker vi samtidig å signalisere at vi setter pris på alle, sier Skare. Han gikk ut til ansatte og brukere og ba om å få inn forslag på personer som fortjener en slik påskjønnelse. Og det kom inn mange forslag.
 
- Vi valgte å gi begeistRingen til Ruth Hjelvik, som aldri sier nei, og som står på for beboere og kolleger, sier Skare. Som lover at det vil bli delt ut flere eksemplarer av denne ringen i ekte sølv, som er hånddesignet. Den utformes som en pin.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015