Bilder auksjoneres bort

På sentrumsdagen 14. juni i år ble det laget to flotte bilder. Disse skal Mental Helse auksjonere bort til inntekt for TV-aksjonen, og både privatpersoner og bedrifter inviteres nå til å legge inn bud.

Auksjonsbilde Foto Leif Strømdal
"Lek med farger og vann på papir" lød oppfordringen fra Mental Helse Sørfold da de inviterte barn og voksne til aktivitet på sentrumsdagen på Straumen 14. juni, som var en del av årets Kraftfestival. Dette er et av bildene som ble laget, og som nå  selges til høystbydende til inntekt for årets TV-aksjon. Foto. Leif Strømdal.
 
Mental Helse er veldig fornøyd med innsatsen og engasjementet på sentrumsdagen.
 - Resultatet ble noen flotte bilder som vi nå vil auksjonere bort til inntekt for TV-aksjonen, sier Leif Strømdal i Mental Helse Sørfold.
 
 
Legg inn bud!
Minste bud er satt til kr. 3.000.
Du kan legge inn bud ved å klikke på Kommenter dennen artikkelen, som du finner helt nederst her. Så snart redaktøren har aktivisert meldingen, vil den bli publisert, og du vil kunne se hvilke bud som er lagt inn. Ønsker du i stedet å ringe inn ditt bud, kan du ringe Sørfold kommune, servicekontoret, tlf. 75 68 50 00. Dette nummeret er betjent mandag-fredag kl. 0800-1545.
 
NB! Frist for å legge inn bud er satt til mandag 27. oktober kl. 22.00.
Sist oppdatert den 09. september 2015