Bilder til utsmykning

Under Kraftfestivalen ble det laget fire flotte bilder på sentrumsdagen, i regi av Mental Helse Sørfold. To av disse ble overrakt til miljøtjenesten under julebord på Kobbelv Vertshus 17. desember.

Mental Helse overrekker bilder Foto Sørfold kommune, Espen Olsen
Til utsmykning av omsorgsboliger. Leder for Mental Helse Sørfold, Leif Strømdal (til venstre) overrakte bilder til to som leier leilighetene, John Arve Grovassbakk og Andrew Bjørnstad. Overrekkelsen skjedde da brukere av miljøtjenesten og andre inviterte hygget seg med julebuffet på Kobbelv Vertshus 17. desember. Foto: Sørfold kommune/Espen Olsen.
 
Årvisst arrangement
- Dette var tiende år på rad med julebord for brukerne av miljøtjenesten i Sørfold kommune. Og dette er et viktig tiltak. På julebordet pynter vi oss og hygger oss sammen. Overrekkelsen av de flotte bildene satte en ekstra spiss på årets arrangement, og vi var 12 personer til stede som koste oss med deilig julemat, forteller Kristin Bjånes, koordinator for miljøtjenesten.
 
Aktivitetshuset 
Kommunens nye aktivitetsbuss kjørte fra Røsvik på formiddagen, og turen gikk innom det nye aktivitetshuset Bakeriet på Straumen, som er pusset opp og bygd om og snart er klart til å tas i bruk. Den offisielle åpningen vil skje i januar.
 
Glad for bildene
-  De fine bildene som ble overrakt var et fellesprosjekt under Kraftfestivalen i juni. Mental Helse inviterte til lek med farger på papir da de hadde stand på aktivitetsdagen i Straumen sentrum 14. juni, og resultatet ble fire bilder som etterpå er gitt i gave eller auksjonert bort.  De som ble overrakt på julebordet skal smykke ut omsorgsboligene for mennesker med psyiske lidelser, og disse boligene ble ferdigstilt i fjor høst, sier Kristin Bjånes.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015