Buss til åpen hall

Hver torsdag formiddag fra kl. 10.00 til 12.00 er det åpen hall for voksne i Sørfoldhallen. - Fra nå av vil aktivitetsbussen kjøre annenhver gang fra Røsvik og fra Kvarv, sier ungdoms- og idrettsleder Steinar Strand

Aktivitetsbuss med sjåfør Foto Steinar Strand, Sørfold kommune
Fast sjåfør til åpen hall på torsdager er Ann Kristin Johnsen. Her med to av de ivrige trimmerne, Eva Olsen og Viggo Moland. Torsdag 30. oktober vil bussen kjøre fra Røsvik, og 6. november fra Kvarv. Slik vil det fortsette. Foto: Steinar Strand, Sørfold kommune.
 
Åpen hall for voksne er et populært tilbud som har pågått hver torsdag siden 2. oktober. -  Deltakerne kan velge aktivitet og gruppe etter hvor spreke de er, og tilbudet er åpent for alle fra 18 til 100 år som har lyst og anledning til å være med om formiddagen. Om de er pensjonister, skiftarbeidere, hjemmearbeidende, sykmeldt eller arbeidsledige er alle like velkommen, sier Steinar Strand. Han er ansvarlig for tilbudet i nært samarbeid med Sørfold Helsesportslag.
 
Han understreker at dette også er et tilbud til bevegelseshemmede. -  Det er også mulig å bli hentet hjemme av aktivitetsbussen for de som trenger det, sier han, og oppfordrer de som har behov for dette til å ringe kulturkontoret på tlf. 75 68 53 34.
 
Det koster kr. 30 pr. gang å delta, og etter trimmen er det salg av kaffe og vafler kl. 12.00-13.00 v/ Sørfold Helsesportslag.
 
Buss til åpen hall går torsdag 30. oktober kl. 0900 fra butikken i Røsvik. Underveis til Straumen stopper den på signal. Den neste torsdagen, 6. november, går den fra kryss E6 Kvarv, også dette kl. 0900. Da går den over Gyltvik og innom Nordfjorden.
 
Bussen vil fortsette å alternere på denne måten: Torsdag 13. november, 27. november og 11. desember vil den gå fra Røsvik. Fra Kvarv: 6. november, 20. november og 4. desember. Tidspunkt for avgang er kl. 0900 for begge ruter.
Sist oppdatert den 09. september 2015