Dans i kulturskolen

Tilbudet for neste kulturskoleår er klart, og for første gang står dans på menyen. - Vi regner med mange påmeldte på dans, og kan i tillegg tilby 8 instrumenter, samt sang, kor og band, sier kulturskoleleder Ralph Creedy.

Nå kan du lære dans i kulturskolen! Her ser vi flinke dansere under Leirfjorden og Mørsvik skolers musikal i februar i år. De ble instruert av Anna Karolina Repnik, som også er engasjert i kulturskolen for neste skoleår. Foto: Mikal Arntzen.
 
Inneværende skoleår er det ca. 65 elever i kulturskolen, og det er ingen grunn til å tro at tallet blir lavere til høsten. - Snarere tvertimot, og det er den reneste dansefeber her i kommunen for tida, så vi tror ikke det skal by på problemer å fylle listene med danseinteresserte barn og ungdommer, sier Ralph Creedy, som er glad for at Sørfold har fått sin egen danseinstruktør. Anna Karolina Repnik har på kort tid rukket å bli svært populær, med fulltegnede kurs denne våren. -  Disse kursene var en utprøving, nå får vi opplegget inn i kulturskolen, sier Creedy.
 
Fastsatt elevkontingent i kulturskolen er kr. 1.448 for barn og unge. - For dansetilbudet kan vi ikke gå ut med eksakt pris nå, for dette blir gruppeundervisning og egenandelen vil avhenge av antall påmeldte, sier Ralph Creedy. Om det vil bli flere grupper og hvor undervisningen skal foregå, vil også henge sammen med behovet og interessen.
 
Påmeldingsfrist for kulturskolen 2008/2009 er 19. mai. Husk at du må fylle ut skjemaet selv om du har plass i år og ønsker å fortsette. Foreløpig kan man ikke sende inn skjemaet elektronisk, men det kan printes ut herfra og sendes i posten eller leveres på Rådhuset.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015