Dans, band og slektsbok

Biblioteket og kulturskolen inviterer til lørdagstreff 6. desember. På programmet står bl.a. juleavslutning med danseelevene, det unge bandet som imponerte på Trygve Hoff-konserten og lansering av den nye slektsboka.

Lørdagstreff med kulturskolen Foto Jorunn Løding
Biblioteket på Straumen inviterer til adventstreff førstkommende lørdag. Her fra fjorårets adventskonsert, med John Kristian Karlsen og noen av hans elever i kulturskolen. Foto: Jorunn Løding/Sørfold kommune.
 
kl. 12.00 i Rådhussalen blir det juleavslutning med danseelevene til Karolina Repnik, og publikum vil også få høre det nye bandet som opptrådte på "Hey Trygve" forrige fredag på Rognan. Ellers vil både sangelever, pianoelever og andre medvirke. -  Dette blir som en juleavslutning for en del av elevene i kulturskolen, sier kultuskoleleder Ralph Creedy.
 
Kl. 13.00 på biblioteket vil Asbjørn Lind presentere den flunkende nye Slektsbok for Sørfold, og det blir anledning til å kjøpe boka. Ypperlig julegave! I salg på biblioteket er også Kystbok for Sørfold, Årbok for Sørfold 2008 og kalender for 2009.
 
Den nye slektsboka koster kr. 650 pr. dobbeltbind.
 
Det blir også innslag med kulturskoleelever på biblioteket.
 
Velkommen til adventstreff på biblioteket og i Rådhussalen lørdag 6. desember kl. 11.00-15.00, med boklån, kaffespleis og underholdning.
Sist oppdatert den 09. september 2015