Elgen vant

Månedens bilde er valgt, og Piotr Repniks elgbilde seiret. Vi takker all som sendte inn bilder, og minner om fristen for å sende inn bilder til april-konkurransen: 15. april. Den 15. i hver måned vil heretter blir en fast frist hver måned.

Juryen, bestående av Steinar Strand og Leif Strømdal, uttaler dette om vinnerbildet:
Elgen Fotograf Piotr Repnik
"Bildet viser et sjeldent nært møte med skogens konge.
Flott øyenkontakt mellom fotograf og elg og bildet er tatt i rette øyeblikk. 
Et annerledes bilde med fin komposisjon og fint snitt.  "
 
Vi gratulerer Piotr Repnik, og premien er et Sørfoldkrus.
 
Samtidig vil både juryen og webredaksjonen takke alle som sendte inn bilder. Det var ingen lett jobb å plukke ut ett, og vi kommer helt sikkert til å bruke flere av bildene i flere sammenhenger her på hjemmesidene, blant annet når vi skal oppjustere turistpresentasjonen foran sesongen. Vi vil da alltid oppgi fotograf, slik det er avtalt ved utlysningen.
 
 
Månedens bilde i april
Med dette utlyser vi neste månedens bilde. Bilder bes sendt på E-post til kultur@sorfold.kommune.no innen 15. april, i så høy oppløsning som mulig. Bildet må ha en tittel, og hvis det knytter seg en spesiell historie til det, vil vi gjerne ha den også. Bildet må være merket med fotograf, og vedkommende må ved innsendingen ha gitt sin tillatelse til at det publiseres, også til bruk i andre sammenhenger enn månedens bilde her på hjemmesidene.
 
Fast premie er et Sørfoldkrus. Hvem som vinner, blir kunngjort her på hjemmesiden, så det gjelder å følge med rundt hvert månedsskifte. Vi presenterer også alle innsendte bilder i et av våre bildegallerier, etter hvert som de kommer inn. Den 15. vil bli en fast frist hver måned for å komme med i konkurransen om månedens bilde.
 
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015