Flott kulturmønstring

Danserne som var for unge til å delta i selve mønstringen var kanskje de som sjarmerte aller mest. Men Ungdommens Kulturmønstring 2009 ble en flott oppvisning i ungdomskultur. Her kan du se bildene.

The Forsaken Foto Ida Elllingsen
"The Forsaken" går videre. F.v. Dag Aksel Rønnebu, Bård Rønnebu, Nils Arne Larsen og Lasse Pedersen. Foto: Ida Ellingsen.
 
Forestillingen i Rådhussalen fredag kveld ble innledet med en nydelig framføring av Karolina Repniks danseelever i kulturskolen. De går i 3.- 5. klasse, og er dermed for unge til å være med i selve UKM, men de var invitert til å bidra. Og viste stor scenesjarm og dyktighet.
 
Søsknene Ilse og André Åsbakk framførte "Grågåsa" av Kari Bremnes, Isabel Berg imponerte med flott pianospill og Ingvild Pedersen sang MGP Junior-schlageren "Bæstevænna".
 
Men her var også tøffe rockeinnslag og fin drilloppvisning.
 
Som vanlig var det vanskelig for juryen å plukke ut deltakere til fylkesmønstringen i Bodø. Men de har klart det, og de som representerer Sørfold i fylkesmønstringen av Ungdommens Kulturmønstring 2009 er:
 
  • Vegard Andreassen med sitt selvlagede nummer "Affære". (Juryen ønsker at nummeret  strammes inn slik at poenget kommer bedre fram.)
  • "Å kunne æ skrive" m/ Ilse Åsbakk, André Åsbakk, Dag Aksel Rønnebu og Isabel Berg.
  • "Love song" m/ Anette Johansen
  • "All hope is gone" (selvlaget) m/ The Forsaken (Dag Aksel Rønnebu, Bård Rønnebu, Nils Arne Larsen og Lasse Pedersen)
 
Utstillere :
Sandra Fjelde , Rebekka Lisøy og Kaja Engan.
 
Årets jury har bestått av Karolina Repnik som er dansepedagog, Martin Lillegård som er ungdomsrådets representant samt Steinar Strand fra kulturkontoret.
 
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015