Gjensyn med Kalle og Tralle

Barneforestillingen "Kalle og Tralle" ble en knallsuksess under årets Kraftfestival. Nå er de to søvnløse brødrene tilbake, og denne gangen tar de med seg bamsene sine til Bamsedag på biblioteket lørdag 25. oktober.

Kalle og Tralle er brødre. De vil ikke legge seg, og finner i stedet på mye rart. I rollene møter du f.v. distriktsmusikerne John Kristian Karlsen og Ole Anderse Seines. Foto: Tor-Ove Karlsen, som også er ansvarlig for regien på forestillingen.
 
Både publikum og aviser ga forestillingen strålende mottakelse i juni i år, da den hadde premiere. Senere har de to vært på turné i flere barnehager, og forestillingen utvikles stadig videre i møte med barna og deres innspill og kommentarer.
 
Lørdag 25. oktober er det Bamsedag på biblioteket på Straumen. Da oppfordres alle barn til å ta med seg bamsen sin og komme. Biblioteket åpner kl. 11.00, og fra kl. 12.00 blir det eventyrstund og bamsesanger.
 
Kl. 13.00 er det Kalle og Tralles tur. Da starter forestillingen med samme navn, og i anledning bamsedagen har de også med seg bamsene sine.
 
Alle er hjertelig velkommen, og som vanlig er det gratis adgang.
 
Biblioteket har åpent til kl. 15.00.
Sist oppdatert den 09. september 2015