Klart til bruk

18 apparater står klare til bruk i det flotte treningsrommet i Sørfoldhallen. - Både ansatte i kommunen og medlemmer i idrettslagene kan trene gratis, sier ungdoms- og idrettsleder Steinar Strand.

Roald Larsen og Odd Kåre Bernhardsen i treningsrommet Foto Steinar Strand, Sørfold kommune
Flott tilbud. F.v. Roald Larsen og Odd Kåre Bernhardsen er begge ansatt i Sørfold kommune og kommer til å bruke treningsrommet i Sørfoldhallen jevnlig. Foto: Sørfold kommune/Steinar Strand.
 
Trivsel og velvære
Roald Larsen er koordinator for vaktmesterkorpset og hovedverneombud i Sørfold kommune. - Jeg vil benytte dette tilbudet 2-3 ganger i uka og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Dette har med fysisk og psykisk velvære å gjøre, og det er flott at åpningstidene for treningsrommet er så fleksible, sier han.
 
Også Odd Kåre Bernhardsen er godt fornøyd med det nye tilbudet. Han er ansatt i uteseksjonen ved teknisk etat og trener fotball med old boys-laget til Sørfold Fotballklubb. - Da er det flott med styrketrening en halvtime før eller etterpå, sier han.
 
Ansatte og idrettslag
- Private bedrifter som ønsker at deres ansatte skal bruke treningsrommet må ta kontakt med oss for inngåelse av avtale. Prisen for slik trening er ikke fastsatt enda, men både medlemmer av idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund og ansatte i Sørfold kommune kan benytte seg av treningsrommet gratis, sier Steinar Strand. Han kan treffes på tlf. 75 68 53 34/47634955 og på E-post: steinar.strand@sorfold.kommune.no
 
Morgentrening
For ansatte i Sørfold kommune er det blant annet satt av tid til morgentrening mellom kl. 0700 og 0800. - Da er det bare å komme, sier Strand. Ellers vises det til oversikten nedenfor når det gjelder bruk av rommet og fordeling av timer.
 
Styrke og utholdenhet
Det flotte treningsrommet inneholder hele 18 apparater. Disse kan deles inn i tre kategorier:
 
  • Vektapparater
  • Sekvensapparater, for trening av spesielle muskler
  • Utholdenhetsapparater som romaskin og tredemøller.
Treningsrommet er klart til bruk fra onsdag 7. januar. 
Det er også foretatt fordeling av timer i hall, basseng og aktivitetsrom.
 
 
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015