Kulturløft på Nordsida

I løpet av to uker gjennomførte kulturlivet i nordre del av Sørfold to flotte forestillinger. Her kan du se bilder fra musikalen "Tidsreisen" og fra Nordbygda Skolekorps`jubileumskonsert.

Alle elevene med
Med alle elevene ved Leirfjorden og Mørsvik skoler som deltakere ble publikum med på en musikalsk tidsreise 29. februar. Prosjektet ble gjennomført med profesjonelle og dyktige instruktører, og resultatet ble svært bra. 
 
Et dyktig band under ledelse av Sveinar Aase bidro til å gjøre kvelden minneverdig, og det samme gjorde aktørene på scenen, med både teater, dans og sang.
 
 
Korpsjubileum
Nordygda Skolekorps rundet 30 år i fjor, og markerte det i år, nærmere bestemt 15. mars. Til festkonserten var en del spillende gjester invitert, som sammen med korpset leverte en konsert som satt som et skudd. Engasjert dirigent gjennom snart 22 av de 30 årene Arne-Harry Nilsen, skal også ha mye av æren for at det kraftfulle korpset fungerer så bra. De spillende gjestene var korpsets første dirigent Trond Ringlund, samt tidligere regionmusikere/musikkskolelærere Jan-Erik Lund, Gaute Vikdal og Paul Steinar Samuelsen.
 
Med på jubileumsmarkeringen var også Solmund, Rebekka og Rakel Nystabakk. Alle tre har vært med i korpset i mange år, og Rakel er fortsatt med, selv om hun er bosatt i Tromsø, der hun studerer musikk. De tre søsknene hadde en egen avdeling med vakker musikk og lyrikk under konserten. Alle tre satser profesjonelt innen musikk og teater.
 
 
En fellesnevner for de to oppsetningene var noen talentfulle jenter som både synger og spiller i korpset. Her ser vi fra venstre Tanja Mørsvik, Anette Simonsen og Caroline Reinvik Zakariassen, som sjarmerte publikum med sine innslag. Foto: Reidar Waage.
 
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015