Leiligheter med rabatt

Det skal bygges 4 stk. 3 roms leiligheter i Smiveien på Straumen. Kommunen gir et tilskudd på 50.000 kroner pr. leilighet, og utbygger plusser på rabatten med et gavekort på 25.000 kroner.

- Initiativet fra kommunen er så positivt at vi som utbygger også hiver oss med for å stimulere markedet, sier Rune Dahl, markedskoordinator i Nystad & Hansen Eiendom AS. -  Derfor gir vi et gavekort på 25.000 kroner til kjøperne. Dette kan brukes til å betale ned på lånet, eller til å kjøpe nye møbler til leiligheten. Eller hva med en ferietur når leiligheten er overtatt? Mulighetene er mange, sier Rune Dahl.
 
Hver leilighet vil ha et bruksareal på 73 m2, med tilhørende utebod og carport. Utbygger er firma Nystad & Hansen Eiendom. Leilighetsprosjektet vil bli organisert som borettslag, og tomten vil ha et areal på ca. 1500 m2.

Beliggenhet er i nordre ende av Smiveien på Straumen, vis a vis de øverste kommunale rekkehusene.

Kommunen tilstreber større bredde i boligmarkedet, og det er også planer om flere leilighetsprosjekter på Straumen.
 
Realisering av byggeprosjektet  i Smiveien avhenger av at leilighetene blir solgt. Kommunen vurdere å kjøpe en av leilighetene.
 
I kommunestyremøte 26. februar ble det vedtatt å gi 50.000 kroner i tilskudd pr. leilighet, for å stimulere til økt tilflytting og bosetting. Tilskuddet gis til utbygger, og prisen for kjøper blir redusert tilsvarende. Med gaven fra utbygger på 25.000 kroner i tillegg, er den samlede rabatten på 75.000 kroner.
 
 

 

 

 

Sist oppdatert den 09. september 2015