Litt nærmere Sardinia

Konkurransen "Svøm deg til Sardinia" har pågått fra nyttår og ut mars. Oppslutningen har vært meget god i Sørfold, og de heldige vinnerne som går videre i trekninga er Karianne Pedersen og Joakim Støre Kristiansen.

SardiniaHovedpremien for voksne deltakere. Den endelige vinneren på landsbasis i konkurransen "Svøm deg til Sardinia" i regi av Norges svømmeforbund får en ukes ferie for to her på deilige Sardinia. Barna konkurrerer om en tur til København.
 
Ledende badevakt i Sørfoldhallen Espen Olsen kan fortelle at oppslutningen om denne konkurransen har vært meget god. 45 deltakere, hvorav hele 28 under 13 år, har svømt og svømt siden nyttår, og notert antall meter på registreringskortet de har fått utdelt.
 
- Til sammen er det svømt 260.975 meter, fordelt på 138.300 meter for barna og 122.675 for de voksne. Dette gir et gjennomsnitt på 4.934 meter pr. barn og 7.216 meter pr. voksen. Barna har stort sett svømt i skoletida, og de voksne har svømt på folkebadet hver torsdag, sier Olsen.
 
Konkurransen ble avsluttet 31. mars, og hadde da vært i gang siden 1. januar.
 
Svømt lengst
Hver kommune som deltar i denne kampanjen, trekker ut et barn og en voksen som går videre. Hovedpremien for barn er en weekendtur for to voksne og to barn i København, med billetter til Tivoli. - Den som går videre fra Sørfold i trekningen om Københavntur er Joakim Støre Kristiansen. fra Straumen. Og faktisk er det også han som har svømt lengst av alle under 13 år som har deltatt. Joakim har svømt til sammen 11.950 meter, altså godt over en mil, sier Espen Olsen.
 
Den som har svømt lengst av de voksne er Finn Arne Pedersen fra Ånsvik. Han har svømt hele 15 km til sammen.
 
Men i loddtrekningen var det Karianne Pedersen fra Kvarv som ble den heldige. Hun går videre i trekningen om en en ukestur til Sardinia for to personer, sponset av Sardinia
Reiser.
 
Klippekort
Kulturkontoret har også trukket ut to heldige som får hvert sitt klippekort til folkebadet i Sørfoldhallen. Disse er Odin Andersen og Grete Engan Hansen.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015