Nye trimkasser på plass

Sørfold Helsesportslag har satt opp nye trimkasser ved Marenstua på Seljeåsen og på Storhågen mellom Straumen og Rødås. - De gjør en flott innsats for folkehelsa, sier ungdoms- og idrettsleder Steinar Strand.

Ivrige ildsjeler fra Sørfold Helsesportslag innvier den nye trimkassen ved Marenstua på Seljeåsen: F.v. Gerd Kamfjord, Aud Bjørknes, Haldis Edvardsen, Laila Berg med hunden Gaiba og Karin Karlsen. Foto: Sørfold Helsesportslag.
 
Også IL Siso har ansvaret for flere trimkasser i Straumen-området, og til sammen er det nå 9 trimkasser på plass, klare til å ta i mot ivrige turgåere. Kulturkontoret har laget en oversikt over disse, der de er tegnet inn på kart. Oversikten vil bli hengt opp på oppslagstavler og på campingplassen på Straumen.
 
- Et par-tre turer i uka til en av disse trimkassene gjør underverker for helsa di, sier Steinar Strand, som ønsker alle god tur, og berømmer de engasjerte ildsjelene som gjør det mulig å ha dette tilbudet.
 
Ny av året er trimkassen ved Storhågen, dvs. høyden mellom Straumen og Rødås. Her er Laila Berg i ferd med å skrive seg inn i turboka. Foto: Rolf Berg.
 
Utgangspunktet for denne turen er en traktorvei som tar av like sør for Rødås-krysset på Straumen. Man kan følge skogsveien helt fram. Se etter trimkasse-skilt nede ved bilveien.
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015