Populært folkebad

Over 80 personer var innom folkebadet torsdag kveld. Åpningsuka for Sørfoldhallen var meget vellykket, og ble avrundet med åpen hall for ungdom fredag kveld.

Bente Isaksen dirigerte de yngste elevene under hallåpningen. Foto: Halvard toften.
 
Tribunene var fulle mandag kl. 12.00 under åpningsseremonien. - Skolene hadde laget et flott opplegg, og det var sterkt og rørende å se og høre alle de 253 grunnskoleelevene sammen på scenen, sier kultursjef Bente Braaten.
Den nye svømmehallen er flott og innbydende. Foto: Halvard Toften.
 
Torsdag kveld var det åpent folkebad, og barn og voksne koste seg i bassenget. I løpet av kvelden var hele 80 personer innom. - Men heldigvis ikke alle samtidig, da hadde det nok blitt trangt om plassen. I anledning åpningsuka var det gratis å komme inn, men fra og med neste torsdag må man betale for badingen. Vi vil også understreke at barn under 10 år må ha følge av en voksen, sier kultursjef Bente Braaten.
 
Arrangementene denne uka har vært meget vellykket. - På trening og lek i regi av Sørfold Fotballklubb og IL Siso var det hele 61 unger i yrende aktivitet i hallen. Når det gjelder torsdag på dagtid kan Sørfold Helsesportslag melde om et vellykket opplegg for de 28 voksne i alle aldre som møtte opp. Med på treningen var også fysioterapeutene, som ledet an i trimøvelsene, sier kultursjefen.
 
Åpningsuka ble avrundet med åpen hall for ungdom fredag kveld. - Som gikk kjempebra, forteller klubb/feltarbeider Espen Olsen. - Ca. 40 ungdommer var innom, og de var i aktivitet med ballspill, innebandy og badminotn. 
 
 
Det blir åpent folkebad hver torsdag kl. 17.00-20.00 til og med 19. juni.
Inngangspenger: Voksne kr. 40.-, barn/kulturkort kr. 20.-
Barn under 10 år må følges av en voksen.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015