Programmet for ferieklubben er klart

Opplegget for årets ferieklubb er klart. I tida 22. juni til 3. juli kan kulturkontoret by på alt fra lassokasting og kanopadling til badelandstur til Bodø.

Bading i Valvatnet Foto Sørfold kommune/Steinar Strand
Bading i Valvatnet står på programmet også i år. Foto: Sørfold kommune/Steinar Strand.
 
- Lasso og luftgevær blir med på alle turene, forteller ungdoms- og idrettsleder Steinar Strand, som har snekret sammen et variert og spennende opplegg for de to ukene ferieklubben varer.

Dette aktivitetstilbudet er beregnet på alle i Sørfold som gikk i 4.- 7. klasse skoleåret 2008/2009. Programmet inneholder 6 dagsturer og 2 overnattingsturer. Det er begrenset med plasser på alle turene, dette fordi transporten foregår med kommunens minibuss, som har 14 seter inkl. sjåfør. Fast sjåfør og leder på de fleste av turene er Espen Olsen, som er klubb/feltarbeider for barn og unge. To lærlinger i barne – og ungdomsarbeiderfaget vil også være med som ledere.

Coop Prix på Straumen er utgangspunkt for samtlige turer. Dette betyr at deltakerne må komme seg til og fra Straumen på egen hånd.

Påmelding til ferieklubben skjer torsdag 18. og fredag 19. juni, begge dager kl. 08.00-15.00. Tlf. 75 68 53 34 (kulturkontoret v/ Steinar Strand) eller mobil 476 34955. Påmelding må foretas av foresatte, og det er prinsippet om ”først til mølla” som gjelder. Her gjelder det med andre ord å være tidlig ute, men det er ikke anledning til å melde seg på før 18. juni. Dette for å sikre samme regler for alle, uansett om noen får informasjonen før de andre.

Etter at ferieklubben har startet opp, kan påmelding foretas ved servicekontoret, tlf.
75 68 50 00 kl. 08.00-15.00, forutsatt at det fortsatt finnes ledige plasser.

Her er programmet for ferieklubben 2009 (pdf)

Sist oppdatert den 09. september 2015