På jakt etter hus

Gøran Arne Jensen (46) er ansatt som ny koordinator for rus/psykisk helsetjeneste i Sørfold kommune og starter opp 2. mars. - Jeg gleder meg til å starte opp, og kunne godt tenke meg å leie et gammelt hus, sier han.

Gøran Arne Jensen Foto privat
Flytter fra Værøy til Sørfold. Gøran Arne Jensen (bildet) er ansatt som koordinator for rus/psykisk helsetjeneste i Sørfold kommune og tiltrer 2. mars.
 
Familieterapeut
Jensen kommer fra samme type stilling i Værøy kommune, og er utdannet som psykiatrisk vernepleier og nettverksterapeut. - Jeg holder på med desentralisert videreutdanning ved Høgskolen i Bergen, som asvluttes til våren. Med tida vil jeg få klinisk godkjenning som familieterapeut, forteller han.
 
Fra Vesterålen
Gøran er oppvokst i fiskeværet Nordmela i Andøy kommune, og har tidligere arbeidserfaring fra sjøen og fra næringsmiddelindustrien. Han har sin utdanning fra Høgskolene i Harstad, Finnmark og Bergen, og har bl.a. bodd og arbeidet i Sortland, Stokmarknes og Torsken, før han kom til Værøy i 2007. Og nå settes kursen for Sørfold.
 
Bordtennis og foto
- Har du noen fritidsinteresser?
- Jeg liker å bruke naturen, fiske og turer ved sjø og fjell. Og så spiller jeg bordtennis og er interessert i fotografering. Når det gjelder politikk, prøver jeg å følge med, men jeg har aldri vært aktiv, sier han
 
Hus til leie?
Den nye koordinatoren kunne godt tenke seg å leie et gammelt hus i Straumenområdet eller omkringliggende strøk. - Jeg er rolig og røyker ikke. Og er sikker betaler med fast jobb. Hvis noen har hus eller leilighet å leie ut eller har tips om dette, kan jeg nås på telefon 47 41 55 59, sier Gøran Jensen.
 
Til helse
Det var 8 søkere til den ledige stillingen som koordinator for rus/psykisk helsetjeneste. Kristin Bjånes hadde denne stillingen tidligere, men  hun har gått over i stilling som koordinator for miljøtjenesten. I den nylig vedtatte organisasjonsplanen er ansvaret for rus/psykisk helsetjeneste flyttet fra sosial til helse, og Gøran Jensen vil få kontor ved enhet for helse.
Sist oppdatert den 09. september 2015