Servicekontoret i gang

Rådhuset har fått nytt inngangsparti, med venteareal for legekontoret og servicekontor rett innenfor hovedinngangen. Fra september i år vil også NAV Sørfold være i full drift med et samlet tilbud som omfatter trygd, aetat og sosialtjeneste.

Servicekontoret Foto Sørfold kommune/Steinar Strand
Til tjeneste! Disse vil du møte på servickeontoret. F.v. Lillian Martinussen, Gerd Pedersen, Kurt P. Hjelvik, Anne Buvik og Bente Storåker. Foto: Sørfold kommune/Steinar Strand.
 
Etter en byggeperiode med provisoriske løsninger for inngang og parkering, kan Sørfold kommune ønske sine innbyggere velkommen til det nye servicekontoret. Det er godt synlig til venstre like innenfor hovedinngangen. Der kan du henvende deg uansett hva slags ærend du har til de kommunale kontorene, og du trenger ikke å vite hvem som har ansvaret for hva. Servicevertene vil hjelpe deg så langt de kan, men hvis du vil snakke med en saksbehandler vil de undersøke om vedkommende er til stede eller ordne avtale, slik at du slipper å gå bomtur. Telefonnummeret til Sørfold kommune er som før: 75 68 50 00.
 
Ombygging fortsetter
At servickekontoret har tatt de nye lokalene i bruk, betyr imidlertid ikke at "unntakstilstanden" på Rådhuset er over. Sosialkontoret har fortsatt tilhold i underetasjen mens deres nye lokaler klargjøres, og NAV trygd går inn i en periode med midlertidig flytting.
 
17. juni skal ombyggingen etter planen være fullført og alle skal være plassert i sine permanente kontorer.
 
Neste milepæl er 2. september. Da vil alle elementene i NAV Sørfold være på plass og i drift.
Sist oppdatert den 09. september 2015