Svømte seg til premie

Kvarv skole er trukket ut til en av hovedpremiene i Skolesvømmen 09. - Premien er idrettsutstyr til 5.000 kroner, og vi har blant annet bestilt en ny flåte og leker til å dykke etter, forteller Kristin Hedstrøm, lærer ved Kvarv skole.

Elever ved Kvarv skole Foto Kristin Hedstrøm
Flott innsats! Elevene ved Kvarv skole trives i bassenget og har svømt seg til premie i Skolesvømmen.  F.v. Monja, Ingvild, Anne, Isak og Tanya. Foto: Kvarv skole/Eli Normann.

Skolesvømmen er en konkurranse tilrettelagt av Norsk svømmeforbund med samarbeidspartnere, der målet er å motivere skoleelever til helhjertet deltakelse i svømmeundervisningen slik at de oppnår gode svømmeferdigheter.

Bading på kanodagen
- Elevene ønsket seg badedrakter, i tillegg til utstyr som de kan dele med alle brukerne av det nye bassenget på Straumen. En ny flåte og leker til å dykke etter er bestilt, og gavene kan allerede denne uka tas i bruk. Første utprøving skal foregå ved årets kanodag ved Gyltvikvannet, der bading er en av aktivitetene. For øvrig er dette bare en del av premien som elevene har gjort seg fortjent til, da det på skolens aller siste avslutning skal deles ut svømmemerker. Her vanker det både ”selungen”, ”svømmeknappen” og distansemerker. Godt jobba, sier Kristin Hedstrøm og Eli Normann ved Kvarv skole.
Sist oppdatert den 09. september 2015