Turnering med heder til ildsjel

Et bygdelag fra Mørsvik vant årets volleyballturnering i Leirfjorden 28. februar. Under arrangementet ble Mikal Arntzen hedret som ildsjel og primus motor gjennom 35 år.

Vinnerlaget Foto Arne-Harry Nilsen
Det seirende laget fra Mørsvik: Bak f.v. Erlend Horndal, Renate Storeide, Sondre Nilsen og Gjermund Nilsen. Foran f.v. Ivan Reinvik og Kirsti Mørsvik. Foto: Arne-Harry Nilsen.
 
Vellykket turnering
- 10 lag møtte opp til årets turnering. Det var mest lokale lag, men IL Knubben fra Røsvik stilte med hele 3 lag, forteller Arne-Harry Nilsen, som er leder i arrangørklubben IL Leirgutten.  - Spillerne var fra 10 til 60 år. Det var mange tilskuere og flott stemning under hele turneringa. Arrangementet har et sosialt snitt, der alle får spille like mange kamper. I finalen møttes Knubben 3 og Mørsvik. Sistnevnte trakk det lengste strået og fikk dermed revansje for tap mot samme lag i fjor, sier Arne-Harry Nilsen.
 
En viktig ildsjel
Mikal Arntzen gikk ut av styret i IL Leirgutten i 2008, og har sittet i styret i ca. 35 år.
- Mikal har gort en stor innsats for barn, unge og voksne. Han har vært sentral i alt som gjelder idrettsaktiviteter på Nordsida de siste 10-årene, som Kobbhammardilten (seinere Leirguttendilten), lysløypa og ikke minst volleyballturneringa som hele tida har vært hans hjertebarn og som han alltid er primus motor for. Med håp om fortsatt aktiv innsats for lokalmiljøet og takk for den enorme innsatsen han har lagt ned fikk han en kniv fra styret i idrettslaget med inskripsjonen "Takk for flott innsats i IL Leirgutten", forteller Arne-Harry Nilsen.
 
Mikal viser fram kniven Foto Arne-Harry Nilsen
Velfortjent heder til ildsjel. Her viser Mikal Arntzen fram den flotte kniven han fikk. Til venstre leder i IL Leirgutten Arne-Harry Nilsen. Foto: IL Leirgutten.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015