Verdens Bokdag markeres

På en gård langt inn i en fjord blir det en dag født et lilla lam. Slik starter historien om Himmelspringaren, som er Sissel Horndals siste barnebok. Hun leser og viser bilder fra boka på biblioteket på Verdens Bokdag 23. april.

Himmelspringaren
Dette er forsiden på Sissel Horndals siste barnebok Himmelspringaren, som kom ut i fjor høst. Hun har selv illustrert boka, og leser fra den for barn i alderen 5-7 år på biblioteket 23. april.
 
Verdens Bokdag er en markering av bokas rolle i samfunnet, og dagen markeres i 100 land. Datoen er 23. april hvert år, og i Norge er det bokhandlere, bibliotek, skoler og foreninger som står for arrangementene.

Arrangementet ved Sørfold Folkebibliotek på Straumen starter kl. 11.00, og er beregnet på barn fra 5 til 7 år. Og dagen er altså torsdag 23. april. NB! Det blir også anledning til å kjøpe signerte eksemplarer av "Himmelspringaren" i forbindelse med arrangementet.

Mer om Himmelspringaren.

Sissel Horndal med bok Foto Sørfold kommune
Sissel Horndal (f. 1970) er forfatter, illustratør, billedkunstner og grafisk designer fra Mørsvikbotn i Sørfold. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen, og har hatt en rekke utstillinger. Hun har utgitt flere bøker, og i 1999 fikk hun Nynorsk litteraturpris for barneboka ”Ei halspastillhistorie”. På bildet viser hun fram den prisbelønte boka. Hun har også fått glimrende kritikker for "Himmelspringaren".

Sissel flyttet hjem i 2001, og startet egen virksomhet i hjembygda Mørsvikbotn. I 2005 etablerte hun RABARBRA sammen med Nina Beyer.

Les mer om Rabarbra.

Sist oppdatert den 09. september 2015